Haberler

Uyuşturucu Bağımlısının Dramı

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde, 21 gün tedavi gördükten sonra taburcu edilen, kalacak yeri ve parası olmaması nedeniyle memleketi Kütahya'ya da dönemeyen 34 yaşındaki M.K., iki gündür, bir üst geçidin altında yatıp kalkıyor.

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde, 21 gün tedavi gördükten sonra taburcu edilen, kalacak yeri ve parası olmaması nedeniyle memleketi Kütahya'ya da dönemeyen 34 yaşındaki M.K., iki gündür, bir üst geçidin altında yatıp kalkıyor. M.K. çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri tarafından tekrar hastaneye götürüldü.

Uyuşturucu madde bağımlısı M.K., geçen 19 Nisan'da, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne gelerek tedavi oldu. Üç haftalık tedavisinin ardından M.K., geçen 9 Mayıs'ta taburcu edildi. Uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle eşinin boşandığını, ailesinin de kendisini istemediğini belirten M.K., kalacak yeri ve memleketine gidecek parası olmadığı için Manisa Garı'nın yanındaki üst geçitlerin altına sığındı. İki gündür, aç ve susuz perişan bir halde köprü altında geceleyen M.K.'nin içler acısı halini görenler, durumu polise bildirdi. Bunun üzerine polis, kalacak yeri olmayan M.K.'yi bir süre konuşup, ikna ederek tekrar hastaneye götürdü.

Uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle başına gelmeyen kalmadığını belirterek ağlayan M.K., "Eşim benden boşandı, çocuğumu göremedim. Ailem beni istemiyor. Uyuşturucu benim hayatımı kararttı başkalarının hayatları kararmasın. Onlara tavsiyem, uyuşturucudan uzak durmaları. Tek istediğim kalacak bir yer" dedi. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title