Haberler

Uyuşturucu Almaya Giden Baba-Oğul Rehin Düştü

Güncelleme:

Antalya'da bir kişinin uyuşturucu satıcıları tarafından rehin alındığı ihbarı üzerine eve düzenlenen operasyonda 3 şüpheli yakalandı, rehineye ise ulaşılamadı.

Antalya'da B.S. ve babası M.S., iddiaya göre uyuşturucu madde almak için gittikleri Gökhan B.'ye ait evde gasp edildi. Şüpheliler baba M.S.'yi rehin alırken, B.S.'ye de 1000 lira daha getirmelerini söyledi. Polis baskınla şüphelileri yakaladı, ancak baba M.S. kayıp.

"1000 LİRA GETİR, BABANI AL"

Antalya'da B.S. ve babası M.S., saat 06.00'da iddiaya göre uyuşturucu madde almak için Yeşildere Mahallesi 1169 Sokak'ta oturan Gökhan B.'ye ait eve gitti. İddiaya göre Gökhan B. ve yanındaki 2 kişi, B.S.'nin üzerindeki 250 lirayı silah zoruyla gasp etti, babası M.S.'yi de rehin aldı. Gökhan B., B.S'ye kendilerine 1000 lira daha getirmesini, parayı getirdikten sonra babasını serbest bırakacağını söyledi.

POLİSİ ARADI

Evden ayrılan B.S., 155 polis imdat hattını arayarak yardım istedi. B.S. polise, babasının rehin tutulduğu evde el bombası ve otomatik tüfekler olduğunu da söyledi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, operasyon için hazırlık yaptı.

"SOKAK ABLUKAYA ALINDI"

Saat 07.30'da terörle mücadele, özel harekat, narkotik ve asayiş şube müdürlüklerine bağlı çok sayıda ekip, ortak operasyon düzenledi. Ekipler, sokağa giriş ve çıkışları da tuttu. M.S.'nin rehin tutulduğu iddia edilen evin çevresi de sarıldı. Tek katlı gecekondunun kapısını kırıp içeri giren Özel Harekat ekipleri, Gökhan B. ile yanındaki 2 kişiyi gözaltına aldı. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin de hazır bekletildiği operasyonda evde yapılan aramada 1 adet şarjörlü otomatik tüfek ele geçirilirken, M.S.'ye ulaşılamadı.

"BIRAKIN VURAYIM, BU BENİM HAKKIM"

Gökhan B. ve yanındaki 2 kişi polis aracına bindirildiği sırada dışarda bekleyen B.S. yumruk atmak istedi. B.S. kendisine engel olan polislere, "Bırakın şuna bir yumruk atayım, bu benim hakkım" dedi. Şüpheliler sorgulanmak üzere Asayiş Şube Büro Müdürlüğü'ne götürüldü. Gökhan B. ilk ifadesinde, B.S. evden ayrıldıktan sonra babası M.S.'yi de serbest bıraktıklarını söyledi. Polis, cep telefonu kapalı olan M.S.'yi bulmak için çalışma başlattı.
Uyuşturucu madde almaya gittiği iddia edilen B.S. de ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.




Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yeşildere Antalya Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

HAKANmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

SATANLAR HDPLI ALIP KULLANANLAR CHPLI

21
25
yanıtYanıtla
türkiyeakpyalantalanpartisinden kurtulma:

memleketi ne hale getirdiniz ey otoritesiz hükümet. . . .

4
7
yanıtYanıtla
gurbetci mehmet:

Uyusturucu tacirligi yeni icat olmadi. Eger oldurulduysede diyecek tek soz su testisi su yolunda kirilir.

7
2
yanıtYanıtla
...............:

GELİŞMİŞ ÜLKELERDE TOPLUMSAL OLAYLAR İÇİN DAHA AĞIR CEZALAR VERİLİRKEN. . . . . BİZDE SİYASET YAPANLARA VEYA DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN DAHA AĞIR CEZALAR VERİLİYOR. . . . . ASLINDA UYUŞTURUCU KULLANANLAR İÇİN DAHA AĞIR CEZALAR VERİLMELİ. . . . TİCARETİNİ YAPANLAR İÇİNDE MÜEBET VERİLMEDİR. . . . ÇÜNKÜ BİR TOPLMU AYAKTA TUTAN AHLAKİ DEĞERLERDİR. . . . . .

6
1
yanıtYanıtla
ad:

siyasetten anlamayan beyinsizlerin her yerde siyaset yorumu yapması ne acı

0
1
yanıtYanıtla
Hakkı, HakkamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ama uydturucu bağımlılığı Cok arttı. Polislerde ilgilenmiyor taviz veriyorlar. Açık açık TV. Meydanlarda aileler bağıra bağıra seslendiriyorlar ve Görüyoruz.

0
0
yanıtYanıtla
Derdo:

Ahh ulan Amerikan polisi swat''ı olacakki orada hepsinin tek tek kafasına sıkarlardı ne güzel izlerdik böyle videomu olur yahu ne biçim özel tim bunlar kimseye sıkmıyor beğenmedim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title