Haberler

Uyuması İçin Açılan Saç Kurutma Makinesi, 13 Günlük Bebeği Yaktı

Güncelleme:

Bolu'da, 13 günlük bebeğin uyuması için baş ucuna konulan saç kurutma makinesi battaniyeyi tutuşturdu. Küçük bebeğin vücudunda yanıklar meydana geldi.

Bolu'nun Yeniçağa İlçesi'nde anne karnındaki sesleri çağrıştırdığı düşünülerek bebeğin uyuması için yanı başında açılan saç kurutma makinesi battaniyeyi tutuşturdu. 13 günlük bebeğin vücudunda yanıklar oluştu.

ANNE KARNINDAKİ SESLERİ ÇAĞRIŞTIRDIĞINI DÜŞÜNDÜ

Yeniçağa'nın Camiatik Mahallesi'nde oturan Hülya Süzer bugün öğle saatlerinde 13 günlük olan oğlu Ahmet Yasin Süzer'i uyuması için beşiğine yatırdı. Hülya Süzer, uyumakta güçlük çeken bebeğin uykuya dalması için, anne karnındaki sesleri çağrıştırdığını düşündüğü saç kurutma makinesini açarak baş ucuna bıraktı.

DUMANLARI FARK EDEN ANNE SON ANDA KURTARDI

Minik bebeğin baş ucunda dakikalarca açık kalarak ısınan saç kurutma makinesi battaniyeyi tutuşturdu. Dumanları fark eden aile fertleri beşikte yatan bebeklerini kurtarırken, bebeğin vücudunda yanıklar oluştu. Minik bebek 112 ambulansıyla kaldırıldığı Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde tedavi altına alındı.

HAYATİ RİSK NEDENİYLE ANKARA'YA SEVK EDİLDİ

Bebeğin yapılan ilk tedavisinde başında ve vücudunun çeşitli yerlerinde 3'üncü derece yanıklar olduğu tespit edildi. Bebek burada yapılan ilk tedavisinin ardından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Bebeğin vücudundaki yanıkların ciddiyetini koruduğu ve hayati risk taşıması nedeniyle Ankara'da bir hastaneye sevk edilmesine karar verildi.

BABA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Ahmet Yasin Süzer Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmek üzere ambulans helikoptere bindirildiği sırada babası Salih Süzer gözyaşlarına boğuldu. Salih Süzer başını ellerinin arasına koyarak çaresizlikle bebeğinin gidişini izledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Yasin Bolu Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (42)

sinan06Mobil-ANDROID:

offf icim yandi yavrucak Allahim sifa versin

14
0
yanıtYanıtla
NAZMİ:

ALLAH yardımcısı olsun inşallah sağlıklı mutlu huzurlu vatanına milletine sadık dinine imanına bağlı bir vatan bireyi olarak aramızda yerini alır annesine ve babasınada geçmiş olsun dileklerimi sunarım

11
2
yanıtYanıtla
ANNEYıMMobil-IOS:

bende bır anneyım.allah askına boyle annelerı bana verselerde ıyı bı parcalasamm. bır boyle annelerı ıkı cocuk doven bakıcıları parcalıyasım gelıyor valla.

4
7
yanıtYanıtla
BegümMobil-ANDROID:

bnm bebegmde sac kurutma makinası sesi ile uyuyo ama biz youtube tan indirdik telefondan dınletıyoruz tabi bebekten uzak tutarak

1
10
yanıtYanıtla
AngaralıMobil-IOS:

Millet salak ya sac kurutma makinesi ile ısıtma nedir aptallık resmen sıcak patates koy ne bileyim en ilkel yöntemler daha sağlıklı

1
8
yanıtYanıtla
ceyhanlımobilWeb@haberler.com:

Akp neden basta anlayın

6
3
yanıtYanıtla
daltanyanMobil-ANDROID:

o değile ülkemizde bebek için helikopter ayarlanması biraz ilginç geldi.başka zaman olsa hastanede yer yok deyip başlarından savarlar.

2
6
yanıtYanıtla
fatihMobil-ANDROID:

eğitim şart

8
0
yanıtYanıtla
vatanxxxxMobil-ANDROID:

Biz cahilliğimize doymuyoruz. başımıza ne gelirse cahillikten geliyor. bakalım daha neler göreceğiz.

7
1
yanıtYanıtla
özkan Mobil-ANDROID:

alemlerin rabbi olan Allahım şaafi ismiyle acil şifalar versin

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title