Haberler

Uysal Muhtarlara Kırcami'yi Anlattı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami uygulama imar planıyla ilgili bölgedeki 10 mahallenin muhtarı ve azalarıyla bir araya geldi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami uygulama imar planıyla ilgili bölgedeki 10 mahallenin muhtarı ve azalarıyla bir araya geldi.

Muratpaşa Belediyesi'nde daha önce meslek odalarının yönetimleriyle toplantı yapan Başkan Uysal, planın detaylarını anlattı.Muhtarlara ve azalarına bilgiler veren Belediye Başkanı Uysal, muhtarlardan 15 gün içinde yazılı olarak planla ilgili isteklerini bildirmelerini istedi. Çağlayan, Güzeloluk, Zümrütova, Yeşilova, Topçular, Doğuyaka, Mehmetçik, Fener, Kırcami ve Tarım mahalle muhtarları ile azalarının katıldığı toplantı öncesi konuşan Başkan Ümit Uysal, "Meslek odalarımızın temsilcilerinden de planla ilgili görüşlerini 15 gün içinde yazılı olarak bildirmelerini istedik. Muhtarlarımızın da planla ilgili isteklerini de 15 gün içinde yazılı olarak bildirmelerini istiyorum. Muhtarlarımızın ve meslek odalarımızın istekleri tek havuzda toplanıp belirlenecek" dedi.

Kırcami imar planının 30 yıllık sorun olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Ümit Uysal, şunları söyledi:

"Planla ilgili muhtarlarımız ve azalarımızla görüş alış-verişinde bulunduk. Bölgedeki vatandaşlarımız beklemekten yoruldular. 1/1000 ölçekli uygulama imar planını en iyi şekilde yapıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Biz belediye olarak tüm ekiplerimizle hazırız. Hakkaniyet ve ortak akıl ilkemiz olacaktır. Bölge halkının menfaati korunarak en iyi şekilde planı yapacağız."

Kırcami imar planıyla ilgili görüş alış-verişinde bulunulan toplantıda muhtarlar ise söz alarak isteklerini ilettiler. Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp yaptığı konuşmada, "Böyle bir toplantının düzenlenmesinden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kırcami planı 30 yıldır sürüncemede geçiyor. Planı yapmakta Uysal başkanımıza nasip olacak. Muhtarlar olarak hak sahiplerimizin isteklerini yazılı olarak bildireceğiz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Uysal Ümit Uysal Muratpaşa Çağlayan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title