Haberler

Uysal: "Hayal Ettiklerinizin 2-3 Katı Hizmet Olacak"

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Birlikte yönetelim” ilkesi çerçevesinde muhtarlar meclisinin üçüncüsünü Muratpaşa Belediye Meclis Salonu’nda yaptı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Birlikte yönetelim" ilkesi çerçevesinde muhtarlar meclisinin üçüncüsünü Muratpaşa Belediye Meclis Salonu'nda yaptı.

Toplantı öncesinde konuşan Başkan Ümit Uysal, "Özellikle devam edecek olan muhtarlarımıza müjdeyi verebilirim. Bu dönem yüzünüz ak çıkacak. Hayal ettiklerinizin 2- 3 katı hizmet yapılacak. Sadece hizmeti hep birlikte koordineli götürmemiz gerekiyor. Bu can bedende oldukça hizmet yapılacak. Bize güvenin, biz size güveniyoruz" diye konuştu.Toplantı sonunda Başkan Uysal, muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Muhtarlar meclisinin devam edeceğini ifade eden Başkan Uysal, "Görüşmelerimiz acil sorunlarımızı aşmaya yönelik olacak. Orta ve uzun vadede olacak sıkıntıları yapılandırıyoruz. Meltem Mahallesi'nde asfalt kazıma çalışmalarımıza başladık. CLK Elektrik ve Enerya alt yapı çalışmalarını bitirmelerine bağlı olarak Meltem'den başladık. Ardından Meydankavağı Mahallesi'ne geçeceğiz. Bir mahallemize girdiğimiz zaman asfaltını yenileyip, kaldırımı standarda getirip, turunç ağaçlarını dikerek çıkacağız. Mahallenin hemen hemen bütün sorunlarını çözerek çıkacağız o mahalleden. Sorunlar tamamlanmadan diğer mahalleye geçmeyeceğiz" dedi.

"ACİL OLMAYAN SORUNLAR PLANLAMAYLA YAPILACAK"

Asfalt, park, spor salonu, kaldırım ve çöplerin yer altına alınması ile ilgili acil olmayan sorunların planlama çerçevesinde yapılacağını söyleyen Başkan Uysal, "Acil sorunlarımızı ise hemen çözüme kavuşturacağız" dedi. Yapılan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi veren Başkan Ümit Uysal, "Yaz ve kış spor okullarının kapasitesini dört katına çıkarıyoruz. 10 binlere spor yaptıracağız. 22 mahallede sabah sporu çalışmalarımız devam ediyor. Her yaştan insanımıza sağlıklı yaşam için spor yaptırmayı amaç edindik" diye konuştu.

"HALK SAĞLIĞI TARAMALARI YAPACAĞIZ"

Beş yılda 300 park yapmak istediklerine değinen Başkan Uysal, "Park çalışmalarımız 22 bölgede devam ediyoruz. Hedefimiz her hafta bir park açılışı yapmak. Asfaltlarımız kazılarak yapılacak kot farkları ortadan kalkacak. Halk sağlığıyla sözleşme yapıyoruz. Önümüzdeki haftadan itibaren mahallelerimizde 1000-1500 kişilik kanser önleme konferansları yapacağız. Evde bakım hizmeti vereceğiz. Hasta nakil hizmeti vereceğiz. İmar Müdürlüğümüz Kırcami imar planı çalışmalarını hızla devam ediyor.Muratpaşa'nın çöp konteynerlerinin yüzde 60-70 arasında yer altına alacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Uysal Muratpaşa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title