Haberler

Uygulamalı AdWords ve Sosyal Medya Reklamcılığı Eğitimi

Güncelleme:

Sosyal medyada kendine yer edinmek, markası için dijital pazarlama kanallarını daha etkin kullanmak, yeni iş kurmak ya da bu kanalda kendini geliştirmek isteyen herkes için rotamıza reklamcılık eğitimimizle devam ediyoruz.

Uygulamalı AdWords eğitiminin en çok istenilen ve aranılan eğitimlerden biri olduğunun farkındaydık ve yanına sosyal medya reklamcılığı yani Facebook, Instagram, Youtube, Twitter ve LinkedIn gibi etkili sosyal ağların reklam kampanyalarını rahatlıkla oluşturabileceğiniz ve profesyonelliğe adım atacağınız bir eğitim eklemek istedik.

SİZİ #SOSYAL MEDYA KAMPÜSÜ' NÜN DÜZENLEDİĞİ SOSYAL MEDYA REKLAMCILIĞI EĞİTİMİNE BEKLİYORUZ!

Publicis Grubun bünyesindeki, global dijital reklam ajansı Vivaki Türkiye'nin Biddable Medya Direktörü Berkant Kuru, Çağrı Berat Baş ve Çağıl Düzenli ile muhteşem bir eğitim sizleri bekliyor.

Yapılacak kampanyaların teorik aşamasından itibaren; kampanya planlaması, AdWords kurulumu, reklam stratejisi oluşturma, içerik hedeflemeden gerçek zamanlı reklam yönetimi ve raporlamaya kadar, her alanda en detaylı ve faydalı bilgilere ulaşıyor aynı zamanda bunları yapacağınız işlerde anında uyguluyor olacaksınız.

Berkant Kuru ve muhteşem ekibi her aşamayı siz bilgisayarınızda uygulamaya çalışırken yanı başınızda olacak ve reklam kampanyaları birebir iletişimle kurgulayacaksınız.

KARİYERİNİZ İÇİN BÜYÜK FIRSAT!

Google AdWords, Facebook reklam panellerini etkin şekilde kullanabilen kişilerin global ajanslar ve markalar tarafından daha çok tercih edildiği bu dönemde yetkinliğinizi arttırmanız bu eğitimle mümkün.

Sektörde benzeri eğitimlerin süre, uygulama düzeyine bakıldığında öğrenme garantili denilen eğitimlerin çok üzerinde ve ileri düzey olan bu eğitimde her #SosyalMedyaKampüsü'nün her eğitiminde olduğu gibi sonraki dönemleri yine ücretsiz.

#SosyalMedyaKampüsü sizleri, Uygulamalı AdWords ve Sosyal Medya Reklamcılığı Eğitimi için 20, 21, 27 ve 28 Mayıs tarihleri arasında Park Dedeman Levent'te bekliyor.

Erken kayıt fırsatlarından yararlanmak ve bilgi almak için 'u ziyaret edebilir, 0533 5421415 ' i arayabilir ya da bilgi@sosyalmedyakampusu.com adresine mail gönderebilirsiniz.


Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Instagram Facebook Twitter Eğitim Teknoloji Kültür Sanat Ekonomi Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title