Haberler

Uydu Cihazı Ayarlama Kazanç Kapısı Oldu

Güncelleme:

Televizyonların Türksat 4/A'ya geçmesiyle birlikte uydu cihazlarını evlerinde ayarlayamayanların teknik servislere başvurması ayrı bir kazanç kapısı oldu.

Televizyonların Türksat 4/A'ya geçmesiyle birlikte vatandaşlar soluğu teknik servislerde aldı. Evlerinde uydu cihazlarını ayrlayamayanların teknik servislere başvurmasıyla, uydu cihazı ayarlayanlar da bayram yaptı.

VATANDAŞ SIRAYA GİRDİ

17 Eylül itibariyle televizyonlar yeni frekanslarıyla Türksat 4/A'ya geçti. Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da vatandaşlar, televizyonlarının uydu alıcılarını ayarladı; ayarlayamayanlar ise teknik servislerden destek almak için sıraya girdi. Uydu cihazlarını ayarlamak, teknik servisler için geçici de olsa ayrı bir kazanç kapısı oldu.

"BİZİM İÇİN KAZANÇ KAPISI OLDU"

Elazığ'da telefon tamirciliği ve teknik destek yardımı veren elektronikçi Veysel Şimşek, dün sabah saatlerinden itibaren gece de dahil olmak üzere aralıksız olarak uydu cihazlarını ayarlamak için çalıştıklarını söyledi. Bir uydu cihazını 10 ile 15 lira fiyat karşılığında ayarladıklarını belirten Şimşek, "17 Eylül itibariyle uydu değişince bizim için kısa süreli yeni bir kazanç kapısı oluştu. Dün sabah 10.00 sıralarından itibaren gelen talepleri karşılamak için gecede çalışıyoruz. Ortalama bir cihazı 25 dakikada ayarlıyoruz. Dün 50 cihaz ayarladık. Bugün de hala sırada bekleyen 30'dan fazla cihaz var. Birkaç gün daha bu yoğunluğun devam etmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türksat Türkiye Elazığ Eylül Teknoloji Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Esnaf Değil:

helali hoş olsun. Biraz küçük esnafın yüzü gülsün artıkkkkk.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title