Haberler

    Uyanma Probleminiz mi Var?

    Uyanma probleminiz mi var? Sabahları yataktan kalkmak gün geçtikçe imkansızlaşıyor mu? Sürekli alarm erteliyor ve geç mi kalıyorsunuz? Eğer tüm bu sorulara cevabınız evet ise sizi kurtaracak, ihtiyacınız olan ürünle tanıştıralım: Shock Clock bileklik! Tüm alarmlara ve türlü uyarıcılara kayıtsız kalan uykucular için Pavlok tarafından geliştirilen akıllı bir bileklik Shock Clock. Bu akıllı bilekliğin tek işlevi uyandırma servisi görevi görmesi. Bu akıllı servisin sizi uyandırmak için ise üç farklı yöntemi var; sesle, titreşimle ya da elektrikle. Alarma tepki vermeyenleri düşünürsek ses ve titreşim de kendileri için haber değeri taşımayacaktır fakat, zaten bilekliğin asıl noktası elektrik. Evet, bu bileklik sizi uyandırmak için çarpıyor.

    Uyanma probleminiz mi var?

    Sabahları yataktan kalkmak gün geçtikçe imkansızlaşıyor mu?

    Sürekli alarm erteliyor ve geç mi kalıyorsunuz?

    Eğer tüm bu sorulara cevabınız evet ise sizi kurtaracak, ihtiyacınız olan ürünle tanıştıralım: Shock Clock bileklik! Tüm alarmlara ve türlü uyarıcılara kayıtsız kalan uykucular için Pavlok tarafından geliştirilen akıllı bir bileklik Shock Clock. Bu akıllı bilekliğin tek işlevi uyandırma servisi görevi görmesi. Bu akıllı servisin sizi uyandırmak için ise üç farklı yöntemi var; sesle, titreşimle ya da elektrikle. Alarma tepki vermeyenleri düşünürsek ses ve titreşim de kendileri için haber değeri taşımayacaktır fakat, zaten bilekliğin asıl noktası elektrik. Evet, bu bileklik sizi uyandırmak için çarpıyor. Tüm alarmlara ve seslenmelere direnen uykunuz bakalım elektriğe direnebilecek mi?

    Kaynak: Kadincaozel.com / Kadın

    Kadın Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title