Haberler

Uyanık Kuyumcu Dolandırıcıları Yakalattı

Tokat’ın Niksar ilçesinde bir kuyumcu, kendisine altın diye satılmaya çalışılan 5 bin TL’lik bilekliğin sahte olduğunu fark edince biri bayan iki şüpheliyi suçüstü yakalattı.

Tokat'ın Niksar ilçesinde bir kuyumcu, kendisine altın diye satılmaya çalışılan 5 bin TL'lik bilekliğin sahte olduğunu fark edince biri bayan iki şüpheliyi suçüstü yakalattı.

Niksar'da Cumhuriyet Caddesi'nde kuyumcu dükkanı bulunan Ahmet Karataş, iş yerine gelen A.A. ile yanındaki bayan N.G.'nin kendisine altın diye satmaya çalıştıkları 50 gram ağırlığındaki Trabzon hasırı bilekliğin sahte olduğunu fark etti.

Karataş, bunun üzerine kasada yeterince nakit parası bulunmadığını ve arkadaşından para istemek bahanesiyle şüphelileri oyalayarak durumu polise bildirdi. Kısa sürede kuyumcuya gelen polisler, iki şüphelinin kaçmasını engelledi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, N.G. ve A.A.'yı gözaltına aldı. Zanlıların üzerilerinde ve araçlarında buna benzer 5 adet sahte hasır ve bilezik bulunurken, emniyete götürülen zanlılar buradaki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kuyumcunun, zanlıları yakalatmak için verdiği mücadele ise, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Öte yandan iki şüphelinin de dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından emniyette çok sayıda kayıtlarının bulunduğu öğrenildi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Karataş Trabzon Niksar Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title