Haberler

Uyanık Çinli Binasını Yıktırmamak İçin Binayı Devlet Başkanı'nın Fotoğraflarıyla Kapladı

Güncelleme:

Binasının yıkılacağını anlayan Çinli, binasını kurtarmak için binayı Çin Devlet Başkanı Jinping'in posterleriyle kapladı. Yıkım ekipleri alana gelerek Jinping'in fotoğraflarını binadan söktü.

Çinli bir bina sahibi yıkılmakta olan mülkünü korumak için akılalmaz bir yöntem denedi. Uyanık bir Çinli mülk sahibi yıkılmakta olan binasını kurtarmak için binayı Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'in posterleriyle kapladı. Ama yıkım ekipleri alana gelerek Jinping'in fotoğraflarını binadan söktü.

AKILALMAZ BİR YÖNTEM DENEDİ

Çinli bir bina sahibi yıkılmakta olan mülkünü korumak için akılalmaz bir yöntem denedi.

DEVLET BAŞKANI'NIN POSTERLERİYLE KAPLADI

Binasının yıkılacağını anlayan kişi Çin'in devlet başkanı Xi Jinping'in posterleriyle binasını kapladı.

Fakat uyanık mülk sahibinin bu çabası fayda etmedi.

FOTOĞRAFLARI BİNADAN SÖKTÜLER

Yıkım ekipleri alana gelerek Jinping'in fotoğraflarını binadan söktü.

Jinping'in bu hareketi akıllara Fikirtepe'deki mülkünü satmak istemeyen Alaattin Demir'i getirdi.

Kaynak: hurriyet.com.tr



Kaynak: Haberler.com / Dünya

Xi Jinping Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (7)

CHP,Li:

bizim chp, liler tam 90 küsür senedir gelir elde etmek para kazanmak zengin olmak maksadiyla her tarafa büst diktik atamizin resmini ve ismini her tarafa yazdik cizdik. akp geleli millet uyandi artiuk kimse bize inanmiyor ve güvenmiyor, cok zor durumlara düstük.

3
6
yanıtYanıtla
MADE IN CIHNA:

CINLILER TABI AKILI 1980 BASLADILAR AB ABD JAPON FIRMALAINI UCUZ ISCILIK ICIN CINE CEKTILER 50 100 DOLLARA AYDA VATANDASI CALISTIRDI AYNI ZAMANDA TEKNOLOJIYI KAPTI ÖRENDI SIMDI DÜNYADA RAKABETI YOK UCUZ VE KALITELI ÜRETMEYE BASLADI!!!!!

7
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Cuma Suresini okumayı adet haline getir. Her Mümin adedince sevap kazan.

3
2
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

bu saf uyanık şeytanlar dolu. birde asyalı kadınlar güzel ama asyalı erkekler çok çirkin allahtan ama çok çirkin.

2
2
yanıtYanıtla
sa dsa ds da:

bu chp düşmanları neden kızıyorlar ki :) iktidar mı chp :) seçim mi var chp düşmanları :) sandık mı kurulcak gene çıkmışsınız :) ülkeyi 14 senedir akp yönetiyor. Yazıyorum buraya. çok değil 10-15 sene sonra akp ye biz oy verdik diyemeyeceksiniz. utanacaksınız. iktidardan gidince hırsızlıklarının ortaya çıkacağına inanıyorum. gerçi sizler utanmazsınız da gözünüzü açmazsanız yakında başka yerlerde olacak iki toplum olacağız.

2
0
yanıtYanıtla
Aka77Mobil-IOS:

Yeni türkiyeyi savunan eleman, senin gibilerle çok tartışmam normalde ama herşey para değil be koçum.

0
1
yanıtYanıtla
TARİHÇİ:

YAZILI KADİM TARİHİN TÜM BELGELERİNDE (HAÇLI, KUDÜS, ARAP) SELAHADDİN EYYÜBİ TÜRKMENDİR. . KENDİSİ VE YERDIMCILARI TÜM BELGELERDE TÜRKMEN OLDUĞUNU BİLDİRMEKTEDİR. . . BABASI NECMETTİN EYÜP AZERBAYCAN KESİF TÜRKMENLERİNDENDİR. . KENDİSİDE BABASIDA ZENGİ TÜRK DEVLETİ ATABEYLERİDİR. NURETTİN ZENGİ TARAFINDAN KAHİREYE VALİ OLARAK GÖNDERİLMİŞTİR. . BURDA ARAP VEYA KÜRT DİYENLER KİMİ KANDIRACAKLAR? TARİH YALANLARLA DEĞİŞMEZ. . DEĞİŞTİRİLEMEZ. .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title