Haberler

UTSO, Girişimcilerin Başarı Hikayelerini Bekliyor

Güncelleme:

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası, girişimcilerin iş yerlerini açarken yaşadıkları zorlukları odayla paylaşmasını istedi.

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), girişimcilerin iş yerlerini açarken yaşadıkları zorlukları odayla paylaşmasını istedi.

UTSO'dan yapılan yazılı açıklamada, UTSO'nun başarı hikayelerini dinleyerek internet sitesinde yayınlamak istediği belirtildi.

Hiçbir başarının kolay elde edilmediği, bu süreçte görünen ve görünmeyen pek çok sıkıntı yaşandığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İnanıyoruz ki sizlerin de bizlerle paylaşmak istediği başarı hikayeleri var. Sizler anlatın, bizler de örnek olması için web sitemizde yayınlayalım, iş kurmak isteyenleri, gençlerimizi, yeni girişimcileri heveslendirelim. Pilot uygulama olarak sitemizde 2 tane başarı hikayemiz yer almaktadır. İlgilenenlerin sitemizdeki proje/teşvik bölümündeki başarı hikayeleri kısmını incelemesini tavsiye ederiz." - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Uzunköprü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title