Haberler

Utaş Uşakspor'ta Hedef Profesyonel Lig

UTAŞ Uşakspor teknik heyeti ve futbolcularıyla kahvaltıda bir araya gelen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentimizin profesyonel liglerde yer alacağına inancımız tamdır.

UTAŞ Uşakspor teknik heyeti ve futbolcularıyla kahvaltıda bir araya gelen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Kentimizin profesyonel liglerde yer alacağına inancımız tamdır. Takımımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan UTAŞ Uşakspor takımı teknik heyeti ve futbolcularıyla kahvaltıda buluştu. Ezogelin Restoran'da düzenlenen kahvaltıya Başkan Cahan'ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kırdinli'de katıldı. Kahvaltıda takımın son durumu masaya yatırılırken şampiyonluk kazanılması konusunda bir kez daha gönül birliği yapıldı.

Uşak'ın futbolunun mazisindeki yerini tekrar alacağını aktaran Belediye Başkanı Nurullah Cahan,"Yönetimimiz bu hedef doğrultusunda üzerine düşen ne varsa yapmaya hazırdır" dedi.

Bu konuda güzel bir sinerji yakaladıklarını belirten Cahan, "Bugün burada takımımızın oyuncuları ve hocaları ile buluşmaktan son derece mutluyuz. Uşak futbolda güzel bir mazisi olan bir kenttir. Bu yıldaki en büyük hedefimiz ise tıpkı mazimizde olduğu gibi kentimize yakışan bir mücadeleyle profesyonel liglere ulaşmaktır. Bundan sonraki süreçte sürekli toplantılar yaparak kentin yöneticileri ve sporcuları bir araya getirerek kazanacağız. Bu sayede manevi bir havayı yakalayarak ilimizin beklentilerini beraber karşılayacağız" dedi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurullah Cahan Uşakspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title