Haberler

Üşüten ve Bayıltan Kros

Erzincan'da düzenlenen kros müsabakasına katılan sporcular zor anlar yaşadı. Soğuk ve yağmur altında yapılan müsabakada bazı sporcular varış çizgisinde kısa süreli baygınlık geçirirken, üşüyen sporcular ise yakılan ateş başında ısınmaya çalıştı.

Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyetleri kapsamında düzenlenen Atletizm Geliştirme Projesi 2'nci Bölge Kros müsabakaları kent ormanındaki koşu parkurunda yapıldı. Erzincan, Erzurum, Tunceli, Gümüşhane, Trabzon, Giresun, Ardahan ve Bayburt illerinden toplam 124 sporcu Küçük Kız-Erkek ve Yıldız Kız-Erkek, 1500 ve 2000 metrelik parkurlarda mücadele etti. Havanın yağmurlu ve soğuk olması sporcuları olumsuz yönde etkilerken, özellikle kız sporcular varış çizgisinde zor anlar yaşadı. Bazı sporcular koşuyu tamamladığı sırada düşerek kısa süreli baygınlık geçirdi. Bazı sporcular ise yakılan ateş başında ısınmaya çalıştı. Krosun yanında yağmur ve soğuk havayla da mücadele eden sporcular her şeye rağmen koşuyu tamamlamaya çalıştı. Kros müsabakalarının sonunda dereceye giren sporcular bir üst etapta mücadele etmeye hak kazandı. - Erzincan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzincan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title