Haberler

Üstün'den Başkan Toçoğluna Ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve 26. Dönem Sakarya Milletvekilli Adayı Ayhan Sefer Üstün’ü makamında ağırladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve 26. Dönem Sakarya Milletvekilli Adayı Ayhan Sefer Üstün'ü makamında ağırladı. İl Başkanı Fevzi Kılıç, Milletvekilli Adayları Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu ve Nuray Sağıroğlu, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve partililerin de hazır bulunduğu ziyarette, 1 Kasım seçimlerine yönelik başarı vurgusu yapıldı.

Üstün'ün almış olduğu yeni görevlerin önemine dikkat çeken ve temennilerini dile getiren Başkan Toçoğlu, "Önümüzde ülkemiz için çok önemli bir süreç var. Büyükşehir ve ilçe belediyeleri, gençlik ve kadın kolları, milletvekili adaylarımız ve tüm AK Parti Sakarya ailesi ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 1 Kasım Genel Seçimleri'nde inşallah önemli başarılara imza atacağız. Partimizin daha da güçlenmesi adına Sakarya olarak biz elimizden gelen desteği sunacağız. Teşkilatlarımıza da bu süreçte kolaylıklar diliyorum" diye konuştu.

Ayhan Sefer Üstün, "AK Parti 5. Olağan Kongresi ile yeni bir döneme girdik. Kongrede önemli bir tüzük değişikliğine gidildi. Alınan bu kararların Türkiye siyasetinde önemli dönüm noktalarından biri olacağını düşünüyorum. AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevi şahsıma uygun görüldü. Böyle bir makamın oluşturulması dahi partimizin insan haklarına ve demokrasiye bakışını ortaya koymaktadır. Biz aldığımız sorumluluğun farkındayız" dedi.

Üstün sözlerinin devamında, "1 Kasım'da Türkiye çok önemli bir seçime girecek. Seçimlerde bizim en büyük gücümüz teşkilatlarımız ve belediyelerimizdir. AK Parti reformist bir partidir. AK Parti'nin yapmış olduğu reformlardan en önemlisi yerel yönetimler reformudur. Sakarya yerel yönetimler reformunu sorunsuz atlatan şehirlerden biri oldu. Bu da Büyükşehir Belediyemizin etkin bir şekilde çalışmasından ileri gelen bir durum. 1 Kasım seçimlerine teşkilatlarımız, belediyelerimiz ve milletvekilleri adayları olarak bütün yükü sırtlanacağız. İnşallah Sakarya'da en iyi neticeyi alacağız. Sakarya'da AK Parti'nin doğal oyu yüzde 70'dir. Bu oy oranını Cumhurbaşkanı seçiminde hep birlikte tecrübe edindik, gördük. Biz bu oyu yakalamak için çalışacağız. Elimizden gelenin fazlasını sahaya aktaracağız. Sakarya'da dikkatleri üzerine çeken bir zafer kazanacağız" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayhan Sefer Üstün Zeki Toçoğlu Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title