Haberler

Ustaların Fotoğrafları Bodrum'da Sergileniyor

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'nun düzenlediği 'Ustalarımızdan' fotoğraf sergisi, Bodrum'da ki bir alışveriş merkezinde düzenlenen kokteyl ile açıldı.

Türkiye'de fotoğraf sanatına büyük katkılarda bulunarak, ülkemiz fotoğrafının bugün ulaştığı noktalara gelmesinde katkısı ve emeği bulunan 1950 öncesi doğumlu 24 fotoğraf ustasının eserlerinin bir araya geldiği sergiye katılan fotoğraf severler, ustaların bir birinden güzel fotoğraflarını görme fırsatı yakaladı.

Ara Güler, Ozan Sağdıç, Ersin Alok, Mehmet Bayhan, Ergun Çağatay, Tuğrul Çakar, İsa Çelik, Gültekin Çizgen, İbrahim Demirel, H. Nadir Ede, Necmettin Külahçı, Güler Ertan, Faruk Ertunç, Ahmet Esmer, Sıtkı Fırat, Ahmet Öner Gezgin, İlyas Göçmen, Sabit Kalfagil, İzzet Keribar, A. Halim Kulaksız, Lütfi Özgünaydın, Ali Rıza Akalın, Yusuf Tuvi ve İbrahim Zaman'ın 40'lı, 50'li, 60'lı yıllarda çektiği klasikleşmiş fotoğraflarının yanı sıra, güncel işlerinin de yer aldığı 'Ustalarımızdan' sergisi, Türkiye fotoğrafının nereden nereye geldiği konusunda da bir referans örneği taşıyor.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu üyesi Bodrum Fotoğraf Sanatı Derneği'nin Bodrum'a taşıdığı sergi, 26 Kasım-7 Aralık 2015 tarihleri arasında fotoğraf severlerin beğenisinde olacak. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title