Haberler

Üstad Şiirleriyle Anıldı

Güncelleme:

Necip Fazıl Kısakürek'in bestelenmiş şiirlerinden oluşan şarkılar seslendiren tasavvuf sanatçısı Ertuğrul Erkişi, Esenlerlilere unutamayacakları bir gün yaşattı.

Türk Edebiyatının ve düşünce dünyasının yetiştirdiği en büyük isimlerden biri olan Necip Fazıl Kısakürek'in bestelenmiş şiirlerinden oluşan şarkılar seslendiren tasavvuf sanatçısı Ertuğrul Erkişi, Esenlerlilere unutamayacakları bir gün yaşattı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her ay düzenlenen konserler devam ediyor. Son olarak Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Yerleşkesi 2010 Avrupa Kültür Başkenti Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "Ertuğrul Erkişi Konseri" dinleyenlere tarafından büyük beğeni topladı. Türk Edebiyatının ve düşünce dünyasının yetiştirdiği en büyük isimlerden biri olan Necip Fazıl Kısakürek'in bestelenmiş şiirlerinden oluşan şarkılar seslendiren Erkişi, Esenlerlilere unutamayacakları bir gün yaşattı.

Ertuğrul Erkişi, "Anneciğim","Zindandan Mehmet'e Mektup", "Sakarya", Zeybeğin Ölümü" ve "Beklenen" gibi Necip Fazıl Kısakürek şiirlerine getirdiği farklı yorumla, dinleyenlere unutamayacakları bir müzik ziyafeti sundu. Erkişi konserin sonunda Esenler Belediyesi, İBB ve konserin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Ertuğrul Erkişi Esenler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title