Haberler

Usta Sanatçı Kayahan Telif Şampiyonu Oldu

Güncelleme:

Telifmetre Top 10 listesinde bulunan Kayahan, 5 Mart- 5 Nisan arasındaki verilere göre en çok telif ücreti kazanan sanatçı oldu.

Kısa süre önce hayatını kaybeden usta sanatçı Kayahan, telif şampiyonu oldu. Telifmetre'nin mart ayı verilerine göre TV kanallarında en çok Kayahan'ın klipleri yayınlandı. Radyolarda ise zirveye Ayşe Hatun Önal oturdu.

LİSTE KAYAHAN ŞARKILARINDAN OLUŞUYOR

Ünlü müzik adamının 'Bir Aşk Hikayesi' adlı parçası liste başı olurken, yine bir Kayahan şarkısı olan 'Yemin Ettim' ile Tarkan 3'üncü, Gülşen de 'Emrin Olur' parçasıyla 5'inci sırada bulunuyor.

EKRANLARI PARSELLEDİ

Geçtiğimiz ay ekranlarda yayınlanan kliplerin yüzde 75'lik bölümünde Kayahan yer alırken, Mabel Matiz, Yalın, Sıla, Enbe Orkestrası ve Ayşe Hatun Önal da geri kalan kısmını doldurdu.

POP MÜZİĞİN KRALİÇELERİNİ EZDİ GEÇTİ

Telifmetre'nin son bir aylık verilerine göre Ayşe Hatun Önal'ın 'Güm Güm'ü radyolarda en çok dinlenen şarkı oldu. Avrupa müzik listelerinde de süratle yükselen Önal, kendilerine pop müziğin kraliçesi unvanını yakıştıran Hande Yener ve Demet Akalın'ı ezdi geçti.

Müzik piyasasında kıyasıya yarışan Yener ve Akalın, radyolar için yapılan Top 10 listesinde yer alamadı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Bir Aşk Hikayesi Ayşe Hatun Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

....oy ben ölem Mobil-ANDROID:

allah rahmet eylesin

15
28
yanıtYanıtla
haci ahmetMobil-ANDROID:

bütün para genc kariya kaldı şimdi kendinden genç birisi bulur ve yer

25
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title