Haberler

Usta Oyuncu Sırrı Elitaş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk sinemasının emektar oyuncusu Sırrı Elitaş (71), son yolculuğuna uğurlandı.

Geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk sinemasının emektar oyuncusu Sırrı Elitaş (71), son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süre önce beyin kanaması geçirdiği için Üsküdar Çamlıca Erdem Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Sırrı Elitaş dün gece hayatını kaybetti. Elitaş'ın cenazesi ikindi namazına müteakip Üsküdar Karacaahmet Hacı Şakirin Camii'nde kılındı. Cenazeye Sırrı Elitaş'ın ailesi, komşuları, oyuncu arkadaşları ve sevenleri katıldı. Cenazede oyuncu Sırrı Elitaş'ın sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Elitaş'ın cenazesi kılınan namazın ardından defnedilmek için Karacaahmet Mezarlığına götürüldü.

"BABAM 'TÜRKİYELİYİM' DERDİ"

Elitaş'ın kızı Seda Harmancı, "Babam dağların kralıydı. Kral gitti. Bizim imparatorumuzdu, herkesin imparatoruydu. Ayakta dururken gövdesinden korkarlardı. Adam gibi adamdı. Herkese baş sağlığı herkese rahmet diliyorum. Herkesi ve Türkiye'yi çok severdi. Babam hiç memleketini söylemezdi. 'Türkiyeliyim' derdi. Ben de öyle diyorum artık" ifadesini kullandı.

"ABİM YEŞİLÇAM İÇİN 60 YIL MÜCADELE ETTİ"

Emektar oyuncu Sırrı Elitaş'ın kardeşi Mehmet Zeki Elitaş, "Çok üzgünüz. Bütün dostlara sevgiler saygılar sunuyorum. Benim abim 60 yıl Yeşilçam'da mücadele etti. Onu yalnız bırakmadıkları için eşlerine, dostlarına saygılar sevgiler sunuyorum" dedi.

"İSMİMİZİ ÖLÜNCE ÖĞRENECEKLER"

Sırrı Elitaş ile rol arkadaşlığını da yapan oyuncu Yavuz Karakaş ise, "Malum, yüzümüzü tanırsınız ancak isim olarak bilinmeyiz. Sırrıcığım ile bir hayli filmlerimiz var. Sayısını bilemiyorum ama 15-20 tane oldu. Kendisi çok sevdiğim birisi. Ben geçenlerde Sırrı Elitaş'ın ismini öldüğü zaman öğrenecekler demiştim. Bende öldüğüm zaman benim ismimi Türk milleti o zaman öğrenecek. Emektarların kaderi böyle" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şakirin Camii Karacaahmet Çamlıca Üsküdar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title