Haberler

Usta Oyuncu Nezih Tuncay Hastaneye Kaldırıldı

Güncelleme:

Devekuşu Kabare'nin önemli oyuncularından 71 yaşındaki usta oyuncu Nezih Tuncay hastaneye kaldırıldı. Ses sanatçısı Onur Akay, ünlü oyuncu Nezih Tuncay için dua istedi.

Nezih Tuncay'ın hastaneye kaldırıldığını Twitter hesabından duyuran ses sanatçısı Onur Akay, paylaştığı fotoğraflarla Türkiye'de emektar oyuncuların problemlerini ve dramını tekrar gözler önüne getirdi. Usta oyuncunun sağlık durumunun iyi olmadığı öğrenildi.

"MUTSUZLUĞUN BAŞROLÜNDE OYNUYOR"

Sanatçının hastanede çekilen fotoğrafları ile beraber, 2014 yılında belediye otobüsünde çekilmiş fotoğraflarını da paylaşan ve sanat camiasına sitem eden ünlü sanatçı Onur Akay, "Yeşilçam'ın usta oyuncularından Nezih Tuncay, Yalova Devlet Hastanesi'nde yatıyor! Sanatçı dostları nerede? İşte Nezih Tuncay'ın, 2014 yılında bir belediye otobüsünde ve en son hastanede çekilmiş fotoğrafları… Bu kareler, Türkiye'de emektar oyuncuların dramını gözler önüne seriyor! Tuncay, sanki mutsuzluğun başrolünde oynuyor. Sağlık durumu iyi olmayan değerli sanatçımız için dualarınızı eksik etmeyin." dedi.

NEZİH TUNCAY KİMDİR?

Haldun Taner'in öncülüğünde Ahmet Gülhan, Zeki Alasya ve Metin Akpınar tarafından kurulan tiyatro topluluğu Devekuşu Kabare'nin önemli oyuncularından Nezih Tuncay, 1945 yılında İstanbul'da doğdu. 1965 yılında ise Avni Dilligil Tiyatrosu'nda sanat hayatına başlayan sanatçı, Arena Tiyatrosu, Sezer Sezin Tiyatrosu, Mücap Ofluoğlu Tiyatrosu ve Lale Oraloğlu Tiyatrosu'nda çalıştı ve uzun süre Devekuşu Kabare topluluğunda yer aldı. Mahallenin Muhtarları, Rus Gelin ve Yaprak Dökümü gibi çok sayıda dizide oynayarak halk tarafından oldukça beğenildi. Birçok sinema filminde de oynayan Tuncay, en son 12 Şubat'ta vizyona girecek "Dünyanın En Güzel Kokusu" isimli filmde rol aldı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nezih Tuncay Onur Akay Türkiye Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

seveniMobil-ANDROID:

allahtan butun hasta kardeslerimize acil sifalar dilerim

27
0
yanıtYanıtla
İSLAM TÜRK:

Bir zamanlar meşhurdun insanlar etrafında dönerdi seni izlerken ibrenirlerdi belkide ama ŞİMDİ ALLAH(cc)''tan başka kimin var bak bakalım?

12
13
yanıtYanıtla
DEDESİVANLINENESiKAYSERİLİYALNIZ1ADAM:

Mahallenin Muhtarları dizisinde Hakkım Hakkım rolüyle kalplerimizde sıcacık yer edinmiş sanatçımıza Allahtan acil şifalar dilerim bu vesile ile şifa bekleyen tüm hastalarımıza rabbim şifalar versin.

23
1
yanıtYanıtla
TIK,,,TIK:

EYYYYY MÜMÜNLER ÖLÜM SİZLERİ KORKUTMASIN BU SATE DÜNYADAN GERÇEK TARAFA İNTİKAL ETMEK SİZİ SEVİBDİRMELİ , GÜNAHKARLAR DERHAL GÜNAHLARINDAN KURTULMAYA BAKMALI , YOKSA GERÖEKTEN KISA BİR YALAN DÜNYADA YAŞIYIORUZ, HERKES AKLINI BAŞINA TOPLASIN , , ALLAHU EKBERRRR

17
2
yanıtYanıtla
Mert:

yeşilçamdakiler açlıktan ölüyor ülkenin adı Türkiye

7
11
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ALLAH acil şifalar versin

18
0
yanıtYanıtla
slm:

devlet hastenesine gitmsesi ayıpmı bende gidiyorum ayıp ayıp vatandaşı sınıflandırmayın

16
0
yanıtYanıtla
ibretlik:

insanların eninde sonunda ne gençliğinden ne güzelliğinden eser kalmıyor. her doğan bir gün göçecek. Allah hayırlı ömür ve hayırlı ölüm versin. bu dünya geçici. . . . . . . birbirimizi yemeye gerek yok.

14
0
yanıtYanıtla
akp.nin erzurumdaki semiz tosunu:

iyi adamdı. . cenab ı ALLAH sağlık vere yavv. .

7
1
yanıtYanıtla
Gemiciği Bile Olmayan AdamMobil-ANDROID:

Nam ı diğer portatif hüseyin Allah şifa versin

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title