Haberler

Usta Öğretici' Başvuruları Başladı

2016-2017 eğitim-öğretim yılında Samsun İlkadım Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu(ASO) Müdürlüğü’nde kurslarda görev almak isteyen öğretmen ve usta öğretici başvuruları başladı.

2016-2017 eğitim-öğretim yılında Samsun İlkadım Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu(ASO) Müdürlüğü'nde kurslarda görev almak isteyen öğretmen ve usta öğretici başvuruları başladı.

Samsun İlkadım Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Kemalettin Ak, öğretmen ve usta öğreticilerin başvurusunun başladığını belirterek, başvuru şartlarını açıkladı. Kemalettin Ak, "Kurumumuz bünyesinde açılacak genel kültürel ve mesleki teknik kurslarında görev almak isteyen öğretmen/usta öğretici başvuruları 1-9 Eylül 2016 tarihleri arasında alınacaktır. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında kurumumuz bünyesinde açılacak genel, kültürel, mesleki ve teknik kurslarında görev almak isteyen öğretmen/usta öğretici başvuruları 1-9 Eylül 2016 tarihleri arasında alınacaktır. Başvuru yapmak isteyenlerin Müdürlüğümüze şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. 2016-2017 Eğitim öğretim yılında açılacak kurslarımız, kamu kurum ve kuruluşlarda, belediye kültür merkezlerinde, spor salonlarında, özel sektör kurum ve kuruluşlarda, sivil toplum kurumlarında ayrıca mahallelerde uygun görülen yerlerde açılabilecektir" dedi.

Ayrıca kurslar için başvuru yapanların Halk Eğitim Müdürlüğü'nün internet adresinden başvurular ve istenilen evraklarla ilgili bilgi alabileceklerini belirten Kemalettin Ak, açık lise ve ortaokul kayıtlarına başladıklarını ve 23 Eylül tarihinde kayıtların son bulacağını sözlerine ekledi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi İlkadım Samsun Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title