Haberler

Usta Müzisyenler Çankaya'da

Çankaya Belediyesi, Türk Halk Müziği'nin iki ustası Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu'nu Ankaralılarla buluşturuyor.

Çankaya Belediyesi Türk Halk Müziği'nin iki usta ismi olan Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, 28 Şubat 2014'te Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde ücretsiz olarak düzenlenecek konserde Başkentlilerle bir araya gelecek. Usta müzisyenler Anadolu türkülerinden oluşan repertuarlarının yanı sıra Yunus Emre'den, Pir Sultan Abdal'dan ve anonim halk ozanlarından derledikleri manileri de dinleyenleri için seslendirecek.

Ud, tanbur, bağlama, cümbüş ve keman gibi geleneksel çalgıların yanı sıra perdesiz gitarı başarıyla çalan Erkan Oğur, "Bir Ömürlük Misafir", "Hiç" ve "Fuad' isimli albümlerinin yanı sıra "Eşkıya" filminin müziklerine de imza attı. 1998 yılından beri birlikte müzik yapan ikilinin albümleri arasında ise "Gülün Kokusu Vardı", "Anadolu Beşik", "Nasibolsa" bulunuyor. 28 Şubat 2014 tarihinde düzenlenecek konser, saat 20.00'de başlayacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Hakkı Demircioğlu Çankaya Belediyesi Erkan Oğur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title