Haberler

Usta Futbolcular Bu Kez de Mardinli Gençlerle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hayata geçirdiği Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde spor faaliyetlerine devam eden usta futbolcular, Mardinli gençlerle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde spor faaliyetlerine devam eden usta futbolcular, Mardinli gençlerle bir araya geldi.

Çözüm sürecinin yansımalarına katkıda bulunabilmek, gençler arasında eşit koşulları sağlamak ve amatör futbolcuların spor geleceklerine yardımcı olabilmek amacıyla başlatılan proje kapsamında usta futbolcular, misafir oldukları kentlerde çeşitli spor faaliyetlerine katılarak tecrübelerini paylaşıyor. Mardin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliklere Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Hakan Ünsal, Ogün Temizkanoğlu, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran katıldı.

"HER KENTTE BÜYÜK BİR MİSAFİRPERVERLİKLE KARŞILANDIK"

Futbolcular, kentin çeşitli noktalarında bölge halkıyla sohbet ettikten sonra 21 Kasım Şehir Stadı'nda düzenlenen maçta Mardinli gençlerle karşılaştı. Karşılaşma 4-4'lük skorla sonuçlanırken, müsabakanın ardından maçı takip eden çocuklara futbol topu dağıtıldı.

Tanju Çolak, karşılaşmaya gösterilen ilgiden büyük onur duyduğunu ifade ederek, "Projeye başladığımız ilk dönemlerde bu derece bir ilgiyle karşılaşacağımızı tahmin edemiyordu. Ama günler gösterdi ki misafir olduğumuz her kentte büyük bir misafirperverlikle karşılandık. Bu da doğru adımlar attığımızın bir göstergesi" dedi.

Bölgeye koşa koşa ve coşa coşa geldiklerini dile getiren Çolak, "Gençlerin gözlerindeki mutluluğu görmek inanın bizler için çok önemli bir husus. Ayrıca bu ilgi, bizi de oldukça motive ediyor" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tanju Çolak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title