Haberler

Usta Eller Kuşadası'nı Büyüledi

Usta eller Kuşadası'nda buluştu.

Usta eller Kuşadası'nda buluştu. Kuşadası Belediyesi tarafından Setur Marina'nın katkıları, Kuaför Cadde ve Kuaför Orhan işbirliğiyle düzenlenen "Kuşadası 2. Saç Şov Festivali" büyük ilgi gördü.

Renkli görüntülere sahne olan Saç Festivali'nde Türkiye'nin dört bir yanından gelen ünlü kuaförler, tüm hünerlerini ortaya koyup, göz kamaştıran saç modellerini ortaya çıkardı. Etkinlikte ünlü mankenlerin defilesi ve Cem Adrian konseri de büyük ilgi gördü.

"Usta Eller Kuşadası'nda Buluşuyor" sloganıyla gerçekleştirilen, "Kuşadası 2. Saç Şov Festivali" Setur Marina AVM'de yapıldı. Özgür Özmavi ve Hatice Şengöz'ün sunuculuğunda Türkiye'nin çeşitli illerinden ünlü kuaförlerin katıldığı saç şov festivalinde ilk olarak sahneye Manisa Kuaförler Odası'nın şov ekibi çıktı. Ardından İzmir Profesyonel Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Derneği(İZKUDER), Akademi Cadde şov ekibi ve Kuaför Orhan'ın da aralarında bulunduğu Türkiye'nin dört bir yanından ödüllü kuaförlerden oluşan usta eller ekibi sahne aldı. 4 ayrı şov grubu da büyük hayranlıkla ve büyük beğeniyle izlenen gösterilerinde birbirinden ilginç ve farklı modellere imza attı ve büyük alkış aldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası'nın bir turizm kenti olduğunu ve yeniden eski günlerine dönmesi için 4,5 yıldır büyük çaba sarfettiklerini söyledi. Kuşadası'nın ödüllü ve ünlü kuaförleriyle sahneye çıkan Başkan Altungün, "Kuşadası bir turizm kenti ve sanatla, kültürle, modayla ve eğlenceyle anılmalı. Kuşadası'nı olumsuz yaratan prangaları kırmak için 4,5 yıldır mücadele veriyoruz. Bu prangaları kırdık ve kırmaya devam ediyoruz. Hedefimiz böyle etkinliklerin sayısını artırmak ve Kuşadası'nın ismini böyle güzelliklerle duyurmak. Kuaförlerimizle gurur duyuyoruz. Bu etkinliğin gerçekleşmesine katkı koyanlara teşekkür ediyoruuz" dedi.

Renkli görüntülere sahne olan saç şovlarının ardından aralarında Şenay Akay, Eylem Şenkal, Açelya Samyeli, Sinem Kösem ve Hande Aras'ın bulunduğu ünlü mankenler önce Kuşadası'ndaki ünlü mağazaların yerel defilesini sundu. Ardından ise modacı Gülçin Mutlu'nun kreasyonunu sergiledi. Büyük ilgi gören defileden sonra ise sahneye Cem Adrian çıktı. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan genç sanatçı, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cem Adrian Kuşadası Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title