Haberler

Usta Eller Engellilerle Buluştu

Antalya'nın Manavgat Belediyesi "Usta Eller Engellilerle Buluşuyor" projesi kapsamında engelli vatandaşların kullanımı için şehir içi minibüs ulaşımlarını ücretsiz yaptı.

Antalya'nın Manavgat Belediyesi "Usta Eller Engellilerle Buluşuyor" projesi kapsamında engelli vatandaşların kullanımı için şehir içi minibüs ulaşımlarını ücretsiz yaptı.

Manavgat Belediyesi, "Usta Eller Engellilerle Buluşuyor" projesi kapsamında ilçede yaşayan engelli vatandaşlara destek oldu. 'Usta Eller Engellilerle Buluşuyor' kapsamında Manavgat Stadyumu'nda yapılan etkinliğe Türkiye'nin dört bir yanından gelen kuaför, saç ve makyaj ustaları şov ekipleri ile katıldı. En çok ilgiyi ise Manavgat köprüsü ve Manavgat Şelalesi konulu saç tasarımları ilgi çekti. Dr. Hüseyin Vural İlköğretim Okulu ve İş Okulu öğrencileri ise kuaförlere mankenlik yaptı. Engelli öğrencilere, birbirinden güzel saç tasarımı ve topuzlar yapıldı. Manavgat Belediyesi ve İzmir Kuaför'ün sponsorluğundaki büyük organizasyonda engelli vatandaşlar tekerlekli sandalyeleri ve otobüslere bedava biniş kartları ise Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından verildi.

SÖZEN'DEN ENGELLİLERE ÖZEL PLAJ SÖZÜ

Başkan Sözen, "önemsediğim, anlamlı bulduğum sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirilmesi adına hepimiz buradayız. Buna katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Böylesine önemli bir konuya hepimiz duyarlı olmalıyız. Hepimizin engelli dostlarımızı asla günlük hayatlarında unutmamaları gerektiğini, onların içinde bulunduğu koşulları her zaman anımsamaları gerektiğine inanıyorum. Ne kadar çok koşmak isteyip de başaramadığımızın hayalini kurmamız gerekiyor. Gözlerimizi kapatıp kendimizi görme engelli olup, kokusunu hissettiğimiz annemizi göremememizin ne demek olduğunu bilmemiz gerekiyor. Biz de Manavgat Belediyesi olarak engelli dostlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kaldırımlarımızı yollarımızı onlara göre düzenliyoruz. Engelli dostlarımızın kurmuş olduğu spor takımlarına destek oluyoruz. Irmak kıyısı projemizde onları unutmadık. Manavgat'ta deniz kenarında tahsis arazisi almaya çalışıyoruz. Bu tahsis gerçekleştiğinde engelli vatandaşlarımıza özel bir plaj yapma projemiz var. Manavgat'ta bin 600 engelli var. Bunların 518'i zihinsel, 849'u bedensel engelli, 26'sı otistik, 6'sı da görme engelli. Bu engelli vatandaşlarımızdan sadece 540'ı eğitim alabiliyor" dedi.

Sözen konuşmasının sonunda 40 engelli vatandaşa otobüslere bedava biniş kartlarını hediye etti. Gecede sahne alan Sanatçı Küçük İbo ise Hakkari'nin Dağlıca Bölgesi'nde 8 askerimizin şehit olması nedeniyle sahne performansını kısa keseceğini dile getirdi. Sanatçı Küçük İbo, sadece 2 parça seslendirerek sahneden indi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şükrü Sözen Manavgat Türkiye Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title