Haberler

    Üst Seviye Wp Telefonlar İçin Beklemek Gerekebilir

    Microsoft, bu aralar giriş ve orta seviyeye yönelik olarak hareket etmek istiyor.

    Mahmut Saral - -

    Android ve iOS'un ardından hızla büyümesini sürdüren Windows Phone platformu, önümüzdeki yıldan itibaren yeni oyuncularıyla yoluna devam etmeyi sürdürecek. Ara ara yaptığımız haberlerimizde de bu platforma çıkması muhtemel telefonlar hakkında sizleri bilgilendiriyoruz. Ancak yeni gelen bilgilere bakılırsa bir süre yeni üst seviye Windows Phone telefon duyurusu alamayabiliriz.


    Geek On Gadgets'ta yer alan bilgiye göre Microsoft (ve tabii ki Nokia), şu an yeni telefonlar üzerine çalışıyor. Ancak bu telefonların giriş ve orta seviyeye yönelik, ekonomik modeller olacağı konuşuluyor. Hatta bir süre önce gelen haberde, Microsoft'un en ucuz ve en küçük Lumia telefonu olarak Lumia 330 görücüye çıkmıştı. Detaylar için buraya bakabilirsiniz.


    Bilgiler, 2015'in ikinci yarısından itibaren Microsoft'un (ve HTC de olabilir) üst seviye Windows Phone telefonlarını görücüye çıkaracağı yönünde. Microsoft, üst seviye telefonlarını tanıtmadan önce Windows 10 platformunu iyice tanıtmak ve kabullendirmek istiyor olabilir.




    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Microsoft Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title