Haberler

Uslu: "Dışarıdan Bir Yardım Almadan Transfer Yapıyoruz"

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, 'transfer dönemini kapatmadıklarını da söyledi "Elimizden geldiği kadar daha kaliteli, daha iyi oyuncular transfer etmeye çalışıyoruz" "Beşiktaş'ın Robin Van Persie ile görüşme yapıp yapmadığını bilmiyorum" "Fenerbahçe Kulübü'nün Başkanı, Yönetimi ve büyük taraftarı sayesinde oluyor bunlar" "Dışarıdan bir yardım almıyoruz" "Stat ve Forma ile ilgili resmi görüşmemiz yok" "Şampiyonluğu kaybetme nedenimizi kimse yanlış transfer olarak göstermez" "Robin Van Persie Türkiye'ye çok faydalı olacak" "Bütün yöneticilerin çok ciddi işleri var. Bizim işimizi bu kulübü yönetmek" Mustafa Akın, İstanbul-DHA Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Dnipro ile oynanan hazırlık maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, 'transfer dönemini kapatmadıklarını da söyledi

"Elimizden geldiği kadar daha kaliteli, daha iyi oyuncular transfer etmeye çalışıyoruz"

"Beşiktaş'ın Robin Van Persie ile görüşme yapıp yapmadığını bilmiyorum"

"Fenerbahçe Kulübü'nün Başkanı, Yönetimi ve büyük taraftarı sayesinde oluyor bunlar"

"Dışarıdan bir yardım almıyoruz"

"Stat ve Forma ile ilgili resmi görüşmemiz yok"

"Şampiyonluğu kaybetme nedenimizi kimse yanlış transfer olarak göstermez"

"Robin Van Persie Türkiye'ye çok faydalı olacak"

"Bütün yöneticilerin çok ciddi işleri var. Bizim işimizi bu kulübü yönetmek"

Mustafa Akın, İstanbul-DHA

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Dnipro ile oynanan hazırlık maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Uslu, Beşiktaş'ın Robin Van Persie ile görüşme yapıp yapmadığını da bilmiyorum. Ama bu açıklamalar çok doğru değil. Aynı şey daha evvel de yapıldı. Bizim böyle bir duyumumuz da olmadı" dedi.

"Şimdi bir önemli maça daha çıkıyoruz, İnşallah 15 gün içinde hazırlanırız ve elemeleri geçmek için adımları atarız" diyen Mahmut Uslu, "Özellikle herkesin bayramını kutlamak için toplandık. Herkesin bayramı kutlu olsun. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle son 3 günde bugün hariç tabii, bugün kombine kartların satışı yapılmadı. Yaklaşık 2 bin, 2 bin beş yüz tane ortalama son 3 günde kombine satılıyor ve bu bugüne kadara Fenerbahçe tarihinde olmamış bir şey. Buradan şunu söylemeye çalışacağım, bir çok insan yorum yapıyor daha evvel bizim de kullandığımız kelimeler vardı gömü falan diye bu tamamen Fenerbahçe kulübünün başkanı, yönetimi ve büyük taraftarı sayesinde oluyor bunlar. Onları çok net olarak söylemek istiyorum size. Dışarıdan bir yardım almadan yapıyoruz. Hakikaten onlara bir daha teşekkür etmek gerekiyor. Bayramın birinci günü hariç tekrar kombine satışları devam edecek. Gördüğünüz gibi bilet fiyatlarını artık çok yükseğe çekmeye başladık çünkü Avrupa'da hemen hemen en ucuz ülke biz kaldık, fakat takımdaki oyuncuların durumunu görüyorsunuz elimizden geldiği kadar daha kaliteli daha iyi oyuncular transfer etmeye çalışıyoruz, inşallah antrenörümüz ile birlikte başarılı olacağız" ifadelerini kullandı.

"STAT VE FORMA İLE İLGİLİ RESMİ GÖRÜŞMEMİZ YOK"

Stat ve forma sponsorluğu ile ilgili de konuşan Mahmut Uslu, "Resmi hiçbir görüşmemiz yok. Bazı teklifler geliyor. Bunlar değerlendiriliyor. Çok kısa zamanda bununla ilgili bir açıklama yapacağız. Ancak şu an resmi herhangi bir şey yok. Geçen sezon birçok nedenle stadı ve formayı vermedik. Çünkü değerimizi daha yüksek gördüğümüz için düşük değerlerde vermek istemedik. Fenerbahçe taraftarı da bunu biliyor. Stat ile ilgili de bazı teklifler değerlendiriliyor ama henüz görüşme başlamadı" şeklinde ifadeler kullandı.

"ŞAMPİYONLUĞU KAYBETME NEDENİMİZİ KİMSE YANLIŞ TRANSFER OLARAK GÖSTERMEZ"

Galatasaray'ın satışa sunduğu "Hayaller 4. Yıldız Gerçekler Galatasaray" tişörtü ile ilgili Fenerbahçe'nin uğramış olduğu silahlı saldırıya bir gönderme olup olmadığının sorulması üzerine şu açıklamayı yaptı: "Son zamanlarda biz kendi işimize, telaşımıza bakıyoruz. Çok ciddi transferlerle uğraşıyoruz ama bir bakıyorsunuz Beşiktaş Kulübü bir konuşma yapıyor. Bir bakıyorsunuz Galatasaray'ın antrenörü konuşmalar yapıyor. Bunlarla ilgili taraftarımızda çük büyük tepki var. Şampiyonluğu kaybetme nedenimizi kimse yanlış transfer olarak göstermez. Bizim puan durumumuzu ve yükselişimizi biliyordunuz. Bu tür şeyleri yapmanın ve hatırlatmanın yanlış olduğunu zannediyoruz. Biz bunun gereğini yapacağız. Ancak kim bunu aklı verdiyse, bu yanlışları neden yaptıklarını kendi kendilerine sormaları lazım. Bunlar çok yanlış şeyler. Biz zaten kurşunlamayla ilgili hukuksal boyutta işin peşini bırakmış değiliz. Hala devletimizden bunun cevabını bekliyoruz. Biz neler olduğunu biliyoruz. Biz bunları hepsini unutuyoruz, yeni bir sayfa açmaya çalışıyoruz. Ama Galatasaray Kulübü de herhalde bu konuda bir takım araştırmalar soruşturmalar yapabilir. Ben çok daha ağır konuşurdum ama şimdilik konuşmak istemiyorum."

"ROBİN VAN PERSİE TÜRKİYE'YE ÇOK FAYDALI OLACAK"

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldız futbolcu Robin Van Persie transferinde fiyatı yükseltti mi diye sorulması üzerine konuşan Mahmut Uslu, "Hiç bir şey olmadı. 6 milyon civarındaydı. 6 milyon dolara aldık. Kendisi zaten yaklaşık 14 milyon brüt alıyordu. Ama 1 yıllık kontratı vardı. Ondan daha düşük ücret ödeyeceğiz. Biz üç senelik kontrat yaptık. Onların bir görüşme yapıp yapmadığını da bilmiyorum. Ama bu açıklamalar çok doğru değil. Aynı şey daha evvel de yapıldı. Bizim böyle bir duyumumuz da olmadı. 7-8 kulüp peşindeydi. Çok büyük kulüpler de vardı. Herkesin elinde belli oyuncular, yıldızlar var. Daha genç oyuncuları almaya çalışıyorlar. Bazı kulüplerimiz 10 milyona almıştı. Biz Türkiye'de genç oyuncuya 10-13 milyon veremiyoruz. Bizim asıl problemiz o. İnşallah çok faydalı olacak Türkiye'ye."

"TRANSFER DÖNEMİNİ KAPATMADIK"

Transfer dönemini kapatmadıklarını ve hocanın ihtiyacı ve imkan olursa takıma takviye yapılabileceğini söyleyen Uslu, "Bizim 1 milyon üye projemiz de çok hızlandı. İnşallah belli bir rayına oturacak bu işler. Hoca şu anda takımı doğru dürüst görmedi bile. İki tane maç oynadık. Hoca bakıp görecek eğer ihtiyaç varsa, imkan olursa. Tabii istenilen oyuncuyu almak da kolay değil. Kesinlikle orta saha alınacak diye bir şey yok. Elimizden geldiği kadar daha kaliteli, daha iyi oyuncular transfer etmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Uslu, teknik direktör Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda haftaya Salı veya Çarşamba günü bazı oyuncularla yollarını ayıracaklarını da sözlerine ekledi.

"BÜTÜN YÖNETİCİLERİN ÇOK CİDDİ İŞLERİ VAR. BİZİM İŞİMİZ BU KULÜBÜ YÖNETMEK"

Uslu, Fenerbahçe'de göreve gelen Giuliano Terraneo'dan sonra sarı-lacivertli takımda yöneticilerin daha az ilgilendiğinin söylenmesi üzerine, "Biz buranın patronuyuz. Bizi Fenerbahçe kongre üyeleri seçiyor. Biz her yere gireriz. Biz öyle girmeyiz diye bir şey yok. Ama biz kurumsal olmaya çalışıyoruz. Bütün branşlarda bunları yapmaya çalışıyoruz. Bütün yöneticilerin çok ciddi işleri var. Bizim işimizi bu kulübü yönetmek" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Robin Van Persie Mahmut Uslu Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title