Haberler

Uslu: "Çok Önemli Bir Proje Başlattık"

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, ’Hedef 1 milyon üye’ projesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, 'Hedef 1 milyon üye' projesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Sarı-lacivertli kulübün genel sekreteri ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Galatasaray maçı ve hedef 1 milyon üye projesiyle ilgili Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulundu. İlk olarak Galatasaray derbisiyle ilgili konuşan Uslu, "Takıma baktığımızda en önemli sorun sakat oyuncularımızın varlığıydı. Bunların kimisi tam anlamıyla iyileşti, kimisi de yüzde 80 iyileşti. Takım doktorumuzla konuştum, Volkan'ın durumu gayet iyi. Oynayıp oynamayacağını bilemiyorum ama takımdaki diğer sakat oyuncular da iyi durumda. İnşallah hayırlısıyla bu şöleni daha sevinçli hale getiririz. Bildiğiniz üzere dün akşam 'hedef 1 milyon üye' lansmanını gerçekleştirdik. Tabii ki ilk defa kendi kulübümüzün dışında bir yerde bunu yaptık. Çok da müspet şeyler aldık. İnşallah halka açılmamız; bu vesilelerle, bu maçlarla daha da artacaktır. Benim için bir ya da iki maç önemli değil, bu tür şeyler önemli. Bizim açımızdan söylüyorum, Galatasaray ile ezeli dostuz ve her zaman dost olarak kalmayı düşündüğümüz bir spor kulübüdür. Ama maalesef ki, sonunda bir tane yenen oluyor ya da berabere kalınıyor. Umarım ki bu şölene yakışır bir şekilde, tatlı bir şekilde biter. Galatasaray da büyük bir kulüp. Galatasaray ve Fenerbahçe birbirleri olmadan olamazlar ve her zaman büyük bir rekabet söz konusudur. Bu rekabet de her iki kulübe hem maddi hem de manevi kazançlar getiriyor. İnşallah biz kazanırız. İstatistiklere baktığımızda biz daha başarılı gözüküyoruz. İnşallah da böyle olur, ama sahada her şey futbolcuların elinde" dedi.

"BU PROJE 7-8 YILLIK BİR PROJEDİR"

Mahmut Uslu, hedef 1 milyon üye' projesi hakkında ise şu ifadeleri kullandı:

"Türk sporuna 45-50 yılın veren insanlar olarak Fenerbahçe, Türk sporunun itici gücüydü ve Fenerbahçe bu şekilde de gidiyordu. Ben o dönemde yoktum, 3 Temmuz'dan itibaren bakarsanız Fenerbahçe yine de büyük işler başarmıştır. Fenerbahçe, dik durmayı başarmıştır. Sportif olarak da her ne kadar birçok nedenden dolayı önü kesilmiş olsa da Avrupa'da başarılı bir hale gelebilirdi. Nasıl ki şu anda voleybolda 2 tane Avrupa şampiyonluğu aldıysak, bayan basketbolda da iki kere final oynadık. Bunlar sporu bir yerlere getirmek için verilen emek ve istikrardır. Sportif olarak güçlü olmak istiyoruz ama bunun karşılığında da ekonomik anlamda da güçlü olmak gerekiyor. 2-3 haber çıkıyor, gelirlerimiz azalabiliyor. Onun için kendi özümüzden bu geliri arttırmamız gerektiğine inandık. Bu proje bugün oluşturulmuş, bugün karar verilmiş bir şey değil, 7-8 yıllık bir projedir. Genel kurul ve divan kurulu üyelerimiz gibi her üye kendi kulübünün sahibidir. Biz, sempatisi dahi olan kim varsa Fenerbahçe'ye üye olma imkanını getirdik. Biraz da onların elini taşın altına sokmalarını istiyoruz. Gelip Genel Kurullara katılmalarını, eğer sosyal bir tesisimiz varsa onlardan faydalanmalarını istiyoruz. O yüzden 'hedef 1 milyon üye' projesi Galatasaray maçı öncesinde gerçekleştirilen çok önemli bir olaydır. Biz inanıyoruz ki, bunu başaracağız ve başardığımız zaman da diğer kulüplere örnek olacağız. Çünkü diğer kulüplerimizin de iyi bir durumda olduğunu söyleyemeyiz. Herkesin bazı problemleri var. Bugün Barcelona 90 binle kurul yapıyorsa ve 150-160 bini hedefliyorsa, bizim şu anki hedefimiz de iyi. Şu an 2 kulüp resmen müracaat etti, bu işi nasıl yapacağımızı, neler beklediğimizi öğrenmek için. Bazı sorunlar Avrupa'da da var. Yani oradaki takımlar da çok iyi durumda değiller. Gelir elde ederken de devlet desteği olmalı ama maalesef bunu göremiyoruz. Sadece Fenerbahçe için değil, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve her kulüp için geçerlidir bu. Kanunlar değiştirilir, teşvik verilir ve Türk sporunun geriye düşmüş hali yeniden yukarılara çıkarılır. Tüm spor dalları düşüyor diye bir şey yok. Basketbol, voleybol, atletizm, boks ve diğer amatör branşlarda önemli başarılar elde ediliyor. Bütün spor kulüplerinin futboldan elde ettikleri gelirlerde bir azalma, düşüş var. Bunları da aşacağımızı düşünüyorum. Türk futbolu, Türk sporu, spor kulüplerinin sayesinde ayağa kalkacaktır. Spor kulüplerinin de kendine çeki düzen vermesi gerekir. Hedef 1 milyon üye projesinin en büyük nedenlerinden biri bu." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mahmut Uslu Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title