Haberler

Üsküdar'ın Gençleri İftarda Buluşuyor

Üsküdar Gençlik ve Eğitim Merkezi’ne (ÜSGEM) bağlı eğitim merkezlerinde düzenlenen iftarlarda Üsküdarlı gençler Ramazan’ın bereketini aynı sofrada paylaşıyor.

Üsküdar Gençlik ve Eğitim Merkezi'ne (ÜSGEM) bağlı eğitim merkezlerinde düzenlenen iftarlarda Üsküdarlı gençler Ramazan'ın bereketini aynı sofrada paylaşıyor.

Ramazan'ın bir başka iklimde yaşandığı kültür, tarih ve medeniyet şehrinde, Üsküdar Belediyesi'nin eğitim birimlerinde ders gören gençler birbirinden bereketli iftar sofralarında buluşuyorlar. Kütüphane Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Üsküdar Gençlik ve Eğitim Merkezi'ne (ÜSGEM) bağlı eğitim merkezlerinde iftar etkinlikleri yoğun katılımlarla devam ediyor.

Libadiye Çocuk Akademisi'nde verilen ilk iftarın ardından sırasıyla; Bulgurlu Çocuk Akademisi, Bahçelievler Çocuk Akademisi, Kısıklı Çocuk Akademisi, Gençlik Merkezi, Kirazlıtepe Bilgi Evi, Fevziye Meriç Çocuk Akademisi ve Güzeltepe Bilgi Evi'nde Ramazan boyunca farklı tarihlerde düzenlenen programlarda öğrencilerle öğrenci velileri kurulan gönül sofralarında iftarlarını açma mutluluğunu yaşadı.

Cumhuriyet Bilgi Evi, Genç Enderun, Münevver Ayaşlı Çocuk Akademisi ve Korkut Özal Bilgi Evi'nde de önümüzdeki günlerde iftar programlarına devam edilecek. Ramazan ayının sonuna kadar 4 bine yakın davetliye iftarlık ikramında bulunulmuş olunacak.

Üsküdar Belediyesi Kütüphane Müdürü Yakup Öksüz iftar etkinlikleriyle gençlerin gönül sofralarında kaynaşma imkanı bulduklarını belirterek, "Gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitimine verdiğimiz önem kadar onların birbirileriyle de iyi bir arkadaş ve dost olarak yetişmelerini de arzu ediyoruz. Çocuklarımızın sokak iftarlarımızın bereketiyle birlikte aynı sofra başında oruç heyecanını paylaşmaları bizleri ayrıca mutlu ediyor" diye konuştu.

İFTAR ÖNCESİ BOĞAZ TURU

Kütüphane Müdürlüğü, Üsküdar Gençlik ve Eğitim Merkezleri'nde organize edilen iftar programları öncesi, öğrenci ve öğrenci velilerine Boğaz'da rehber eşliğinde tekne turu yaptırarak yaşadıkları şehri daha yakından tanıma olanağı da sağlıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Üsküdar Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title