Haberler

Kekik Sanıp Kullandığı Bonzai Öldürdü, Polis Bahçeye Atanların Peşine Düştü

Güncelleme:

Üsküdar'da mangal yaparken ete baharat yerine uyuşturucu karıştırılması ile ilgili polis, evin bahçesine uyuşturucuyu kimlerin attığını tespit etmek için çalışma başlattı.

Üsküdar'da ızgara yaparken ete baharat yerine uyuşturucu madde karıştırılması iddiasıyla ilgili polis, evin bahçesine poşet içindeki uyuşturucuyu kim ya da kimlerin attığını tespit etmek için çalışma başlattı.

''ETE KARIŞTIRDIĞI BONZAİYİ BAHÇEDEN BULMUŞ''

Olayın yaşandığı sokakta oturan Kerim Alcan isimli vatandaş, olayın çok acı olduğunu belirterek, 38 yıldır aynı mahallede yaşadığını ve çevrede uyuşturucu kullananlar olduğunun bilindiğini anlattı.

Alcan, "Ete karıştırdığı maddeyi bahçeden bulmuş, herhalde kekik olduğunu sanmış. Zehirlenenler iyileşmiş, enişteleri hayatını kaybetti. Aileyle görüştüm başsağlığı diledim. 52 yaşındayım, 38 senedir burada yaşıyorum. Mahallede uyuşturucu kullananlar olduğunu biliyorum ama bahçeye kimin attığını bilmiyorum. Kimsenin günahını alamam." diye konuştu.

YEMEKTEN SONRA 10 KİŞİ FENALAŞTI

Izgarayı yapan Aysel K.'nin eşi Cuma K. ise yemekten sonra 10 kişinin fenalaştığını ve ambulanslarla hastaneye kaldırıldıklarını aktardı.

Cuma K. "Bacanağım hayatını kaybetti. Doktorlar uyuşturucuya bağlı kalp krizi dedi. Olayla ilgili her şeyi polise verdim. Yaşananlardan dolayı çok üzgünüm. Bizim mahallede uyuşturucu satanlar da içenler de çok ama biz neye benzediğini bilmiyoruz." dedi.

POLİS, ÇALIŞMA BAŞLATTI

Polis bahçeye poşet içindeki uyuşturucu maddeyi kim ya da kimlerin attığını belirlemek için çalışma başlattı.

Aysel K. evinin bahçesinde bir poşette bulduğu maddeyi kekik sanarak misafirlerine hazırladığı ızgaralık ete karıştırmış, eti yiyen 10 kişi zehirlenmiş, bir kişi ise hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Üsküdar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title