Haberler

Üsküdar'da Çocukların İlk İftar Heyecanı

Üsküdar Belediyesi ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nün düzenlediği iftar yemeğinde Üsküdarlı yüzlerce çocuk ilk defa oruçlarını açtı. İftar yemeğine katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, çocukları ilk iftarlarında yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak oldu.

Oruçla ilk kez tanışan yüzlerce çocuk aileleriyle birlikte Üsküdar Belediyesi'nin 'İlk Orucum, İlk İftarım' etkinliğine katıldı. Çocukların Ramazan sevincine ortak olan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de çocuklarla sohbet etti.

Çocukların ilk defa oruç tutmalarından dolayı heyecanlı olduğunu belirten Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "İlk orucunuzu tuttunuz ve ilk iftarınızı açtınız. Sevgili çocuklar sizleri kutluyorum. Allah oruçlarınızı kabul etsin inşallah. Bugün Ramazan'ın ilk günü, tabi ki heyecanlıyız. İlk orucunu tutan, ilk iftarını açan çocuklarla birlikte olunca bizler de çocuklar gibi çok heyecanlıyız, çok mutluyuz. Hem Ramazan'a ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz hem de ilk defa oruç tutan çocuklarımızla birlikte orucumuzu açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah kabul etsin. Çocuklarımıza inşallah sağlıklı bir şekilde daha nice uzun yıllar oruç tutmayı nasip etsin. Biz Üsküdar Belediyesi olarak Ramazan dolayısıyla her akşam 30 bin vatandaşımıza iftar sofrası hazırlıyoruz. Ama bugün ilk akşam olması hasebiyle ilk defa oruç tutan çocuklarımız ve onların aileleriyle birlikte iftar sofrasında buluştuk. Çocuklarımızı ve orucumuzu çok seviyoruz. İki sevdiğimiz bir arada iftar sofrasında buluştu. Allah kabul etsin, hayırlı ramazanlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Programda bilgi evi öğrencileri kendi yazdıkları mektubu okudu, daha sonra gerçekleştirilen mini konserin ardından program sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Üsküdar Belediyesi Hilmi Türkmen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title