Haberler

Uşak Üniversitesinden Milli Eğitime Destek

Uşak Üniversitesi ile Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Eğitimde İşbirliği" protokolü imzalandı.

Uşak Üniversitesi ile Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Eğitimde İşbirliği" protokolü imzalandı.

Uşak Üniversitesi ile Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, öğretmen ve okul yöneticilerinin performanslarını geliştirmeye yönelik eğitim programları düzenlenmesine yönelik protokole ilişkin rektörlükte imza töreni düzenlendi.

Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, imza töreninde yaptığı konuşmada, protokolle iki kurum arasında eğitim öğretim kalitesinin yükseltilmesine yönelik işbirliği yapılacağını belirtti.

Üniversite olarak bölgenin sorunlarının çözümünde etkin rol aldıklarını dile getiren Çelik, şunları söyledi:

"İmzaladığımız protokol ile Gediz ilçesindeki öğretmen ve yöneticilerin performanslarını geliştirmeye yönelik çalışmalar, kaliteli bir eğitim ortamı için seminerler ve hizmet içi eğitim programları yapacağız. Eğitim işbirliği dahilindeki çalışmaların gerçekleşmesi için öğretim üyesi ve öğrencimizi görevlendireceğiz."

Gediz Kaymakamı Avni Kula ise Uşak Üniversitesinin kısa zamanda büyük adımlar attığını belirterek, üniversitenin tekstil, seramik ve deri alanlarında pilot üniversite seçilmesi dolayısıyla da Rektör Çelik'i kutladı.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Sait Çelik Gediz Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title