Haberler

Uşak Üniversitesinde Yeni Doktora Programları Açıldı

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde İlköğretim Ana Bilim Dalı Fen Bilgisi Eğitimi ile Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Türkçe Eğitimi Doktora Programına öğrenci alınacağını bildirdi.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde İlköğretim Ana Bilim Dalı Fen Bilgisi Eğitimi ile Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Türkçe Eğitimi Doktora Programına öğrenci alınacağını bildirdi.

Rektör Çelik, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıl açılan Fen Bilgisi Eğitimi Doktora Programına 5, Türkçe Eğitimi Doktora Programına ise 10 öğrenci alınacağını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Fen Bilgisi Eğitimi Doktora Programı ve Türkçe Eğitimi Doktora Programları ile ilgili eğitim alanlarında özgün bilimsel araştırmalar ve yayınlar yapabilecek uzmanlar yetiştireceğiz. Her iki doktora programı ile amacımız gelişen ve ilerleyen eğitim sistemimize yeni bakış açıları getiren uzman öğretmenler kazandırmaktır."

Kaynak: AA / Yerel

Sait Çelik Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title