Haberler

Uşak Üniversitesi'nde "Rektör Öğrenci Seslenişi" Programı Yapıldı

Rektör Prof. Dr. Çelik: "Öğrencilerimizin sorunları ve önerileri ile bire bir muhatap olmak için sık sık onlarla bir araya geliyoruz"

Uşak Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Üniversite Yaşamına Uyum Programı kapsamında hazırlanan "Rektör Öğrenci Seslenişi" etkinliği yapıldı.

Uşak Üniversitesi Bir Eylül Yerleşkesi Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden, Uşak Belediye Başkan Vekili Nejat Çolak, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, burada yaptığı konuşmada, üniversitelerinin dünya çapında tanınır, bilinir, saygıdeğer bir yükseköğretim kurumu haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

"Öğrencilerimizin sorunlarıyla ve önerileriyle bire bir muhatap olmak için, projelerinizi, kıymetli fikirlerinizi paylaşmak amacıyla sık sık onlarla bir araya geliyoruz" diyen Çelik, KOSGEB işbirliği ile Uygulamalı Girişimcilik dersini seçen ve başarılı olan bütün öğrencilere mezuniyet sonrası 30 bin TL hibe, 70 bin TL ise iş kurduktan sonra iki yıl sıfır faizli ödenmek üzere toplam 100 bin lira kredi desteği verildiğini anımsattı.

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ise üniversitelerin öğrencilerle var olduğunu belirterek, üniversite yaşamının bilgiye ulaşabilme, becerileri geliştirme dönemi olduğuna vurgu yaptı. - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Ufuk Erden Sait Çelik Eylül Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title