Haberler

Uşak'taki Trafik Kazası

Uşak'ta, bu sabah tıra arkadan çarpan otomobilde yaşamını yitiren Uşak Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Mali Başkanı İsmail Çelebi ile aynı birimde mali uzman olarak görev yapan Hakan Uçak için tören düzenlendi.

Uşak'ta, bu sabah tıra arkadan çarpan otomobilde yaşamını yitiren Uşak Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Mali Başkanı İsmail Çelebi ile aynı birimde mali uzman olarak görev yapan Hakan Uçak için tören düzenlendi.

Uşak Devlet Hastanesi'nde düzenlenen törene, Vali Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Uşak Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Yalçın Atlı ve hastane çalışanları katıldı.

Yakınlarının tabutların başında gözyaşı döktüğü törende, Vali Yavuz, Çelebi ve Uçak'ı yakından tanıdığını ifade ederek, yakınlarına başsağlığı diledi.

Duaların okunması ve helallik istenmesinin ardından tören sona erdi.

Cenazeler, yarın toprağa verilecek.

İsmail Çelebi (41) yönetimindeki 64 NP 303 plakalı otomobil, Ankara-İzmir karayolunda Uşak Havaalanı'ndan şehir merkezine giderken aynı yönde ilerleyen Recep Ergin'in kullandığı 46 EJ 726 plakalı tıra arkadan çarpmış, kazada, otomobil sürücüsü Çelebi ile yanındaki Hakan Uçar, yaşamını yitirmişti.

Kaynak: AA / Yerel

Nurullah Cahan İsmail Çelebi Ak Parti Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title