Haberler

Uşak'taki 'Parelel Yapı' Operasyonuna İstanbul'dan Gözaltı (2)

Mahkemede TUTUKLANDI Uşak'ta geçen hafta, polis ve jandarmanın 'Paralel Yapı'yla ilişiği olduğu öne sürülen 60 iş yeri ve eve yaptığı operasyonlar kapsamında hakkında yakalama emri bulunan ve dün gece İstanbul'da bir evde yakalanan işadamı Hazim Sesli, Uşak'ta poliste ki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mahkemede TUTUKLANDI

Uşak'ta geçen hafta, polis ve jandarmanın 'Paralel Yapı'yla ilişiği olduğu öne sürülen 60 iş yeri ve eve yaptığı operasyonlar kapsamında hakkında yakalama emri bulunan ve dün gece İstanbul'da bir evde yakalanan işadamı Hazim Sesli, Uşak'ta poliste ki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Paralel Yapı operasyonunda tutuklanan Uşak Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Yıldırım, Sesli'nin kardeşi Uşak Organize Sanayi Bölgesi Başkan Yardımcısı işadamı Mehmet Sesli, işadamı Barış Altınordu'nun ardından işadamı Hazim Sesli'nin de tutuklanması ile tutuklu sayısı 4'e çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Hazim Sesli İstanbul Uşak Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

.!!!Mobil-IOS:

Bu operasyonların gercekten paralel yapıyı çökertmek için yapıldığı iddia ediliyorsa diğer gözaltına alınan isimlerin bunlardan da önce tutuklanması gerekirdi!!ki adalet yerini bulsun!!hükümet karşıtı yorumlarıda yayınlarsanız !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title