Haberler

Uşak Tabip Odası, Görev Dağılımını Tamamlandı

Geçen hafta yapılan seçim sonrası yeni yönetim kurulunu seçen Uşak Tabip Odası görev dağılımı tamamladı.

Geçen hafta yapılan seçim sonrası yeni yönetim kurulunu seçen Uşak Tabip Odası görev dağılımı tamamladı.

Gerçekleşen toplantıda Uşak Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Adnan Memiş, hekimlik hizmeti ve bunun temsilcisi olan Türk Tabipleri Birliği'nin siyasi partiler üzerinde bir kurum olduğu belirterek, Şunları söyledi; "Gerek mevcut hükümet, gerekse diğer siyasi partiler, sağlık politikalarını oluştururken, hekimlerin ve buna bağlı olarak Türk Tabipleri Birliği'nin düşüncelerini ve katkılarını almadan bir sistem oluşturdukları takdirde, haliyle sağlık politikası her zaman eksik ve yetersiz olacak ve yürümesi mümkün olmayacaktır. Ülkenin sağlık politikasının oluşturulmasında güçlü bir Türk Tabipleri Birliği olmalıdır. Hatta güçlenmesi hükümetlerce desteklenmelidir. Bu yüzden buradan tüm hekimlere sesleniyoruz, Güçlü bir T.T.B. için tüm hekimleri üye olmaya ve ülkenin sağlık politikasına katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Hizmet verdiğimiz halkımızdan kutsal bir görevi üstlenen hekimlerimize ve tüm sağlık çalışanlarına güvenmelerini ve destek olmalarını rica ediyoruz." Dedi.

Seçilen üyeler arasında 2014-2016 dönemi oda kurullarına seçilen liste ise şu şekilde belirlendi; Dr. Adnan Memiş (Başkan), Dr. Ali Karaoba(Genel Sekreter), Dr. Filiz Kurt(Sayman), Dr. Ulaş Çelebi(Veznedar), Dr. Ahmet Çiftçi (Üye). Onur kurulu; Dr. İbrahim Akalan, Dr. Süleyman Şimşek, Dr. Refik Ersan, Dr. Niyazi Tekin, Dr. Metin Gülcüler. Denetleme kurulu; Dr. Fikri Pehlivan, Dr. Cemal Çeken, Dr. Okan Türkmen. Ankara büyük kongre delegeleri; Dr. Ali Karaoba, Dr. Ulaş Çelebi, Dr. Davut Mutafoğlu, Dr. Ahmet Çiftçi, Dr. Ahmet Aydın - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Tabipleri Birliği Ahmet Çiftçi Çelebi Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title