Haberler

Uşak'ta Muhsin Yazıcıoğlu'nun İsmi Parka Verildi

Uşak Belediyesi 5 yıl önce hayatını bir helikopter kazasında kaybeden Büyük Birlik Partisi eski lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismini bir parka verdi.

Uşak Belediyesi 5 yıl önce hayatını bir helikopter kazasında kaybeden Büyük Birlik Partisi eski lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismini bir parka verdi.

Desan Avşar Sitesi civarında bulunan parkta isim konulması nedeniyle bir tören düzenlendi. Törene Belediye Başkanı Ali Erdoğan, BBP İl Başkanı Bekir Alperen, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Gündüz, Tuncay Yılmaz ve Önder Yıldız, BBP İl yöneticileri, Uşak Belediyesi birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Törende açılış konuşmasını BBP İl Başkanı Bekir Alperen yaptı. Böyle bir parkta rahmetli liderlerinin isminin yaşatılmasının kendileri için onur verici olduğunu kaydeden Alperen, " Muhsin Yazıcıoğlu ülkemize mal olmuş önemli liderlerden birisidir. Hayatı örnek olacak güzellikte olan Yazıcıoğlu'nun bizlerde izinde yürüyoruz. Bugün burada belediyemiz bir parkına rahmetli liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismini vererek bizler mutlu etmiştir" dedi.

Daha sonra konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Erdoğan ise Yazıcıoğlu'nun örnek bir yaşamı olduğunu belirtirken, ölümünün yıl dönümünde kendisinin ismini parkta yaşatmak istediklerini anlattı. Göreve gelmelerinden bu yana bu fikrin akıllarında olduğunu vurgulayan Erdoğan, " Bizim seçim dönemimizin sonlarında Muhsin Yazıcıoğlu maalesef hayatını elim bir kazada kaybetmişti. O dönem bu yüzden seçim çalışmalarını yürütememiştik. Şimdi görev süremizin bitmesine az bir süre kala Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümüne yakın bir tarihte parkımızın ismini Yazıcıoğlu'na hitap edecek şekilde düzenledik" ifadesini kullandı. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Muhsin Yazıcıoğlu Ali Erdoğan Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title