Haberler

Uşak'ta Milli İttifak ve Cumhurbaşkanı' Nın Programı Çakıştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 27 Mayıs Çarşamba günü Uşak’ta yapacağı toplu açılış töreniyle, aynı gün Saadet Partisi ve BBP’nin "Milli İttifak" mitingi çakıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 27 Mayıs Çarşamba günü Uşak'ta yapacağı toplu açılış töreniyle, aynı gün Saadet Partisi ve BBP'nin "Milli İttifak" mitingi çakıştı.

Miting için 18 gün önceden YSK'ya başvurduklarını ve Uşak Valiliği'nden izin aldıklarını söyleyen Saat Partisi ve Büyük Birlik Partisi yetkilileri,"Bilindiği üzere Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi olarak seçimlere, "Sevgi Barış Kardeşlik İttifakta Birleştik" sloganıyla Saadet Partimizin çatısı altında seçime girmekteyiz. Saadet Partimiz bundan 18 gün önce 27 Mayıs günü 17: 30' Uşak Kent Meydan'ında "Milli İttifak" mitingi yapmak için gerekli müracaatları yapmış ve valilikten iznini almıştır. Miting için 50 bin afiş, binlerce pankart ve el ilanı dağıtılmıştır. Tüm bunların masrafı Ak Parti gibi devlet kasasından seçim yardımı adı altında alınmamış bilakis bu vatan evlatlarının cebinden çıkmıştır, Analar bilezikleriniz bozdurmuş çocuklar harçlıklarını biriktirmiş ve bu kutlu dava yolunda harcamıştır" ifadelerini kullandı.

TÜM YASAKLAR SAADET PARTİSİ'NE"

30 Mart 2014'te Uşak'ta seçime giremediklerini hatırlatan açıklamaya şöyle devam edildi: "Bildiğiniz üzere 2014 yerel seçimlerine Saadet Partimiz liste tesliminde 2 dakikalık gecikme var denilerek son dakika oyunlarıyla Uşak'ta seçime sokulmamıştır. Şimdi de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan gelecek miting yapacak denilerek Saadet Partimizin mitingine yasak koyulmuştur. Bu bir yıpratma taktiğidir önce seçime sokmadılar şimdi o kadar ilan verildi afiş dağıtıldı lakin mitinge yasak koydular halkın gözünde Saadet Partimizi itibarsızlaştırma çalışmasıdır. Yineliyoruz; dağları yerinden oynatacak kadar güçlü ordularınız olsa dahi yalnız Allah'ın dediği olur Sayın Cumhurbaşkanı biz sizinle Uşak'ta aynı gün iki miting yapmaya hazırız, hangimiz daha iyisini yapıyor, buyurun hodri medyadan" - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title