Haberler

Uşak'ta Kurban Bayramı

Kurban Bayramı nedeniyle Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz ile protokol üyeleri, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Sevgi Evleri, Uşak Devlet Hastanesi, Uşak Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi ve Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek bayramlaştı.

Kurban Bayramı nedeniyle Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz ile protokol üyeleri, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Sevgi Evleri, Uşak Devlet Hastanesi, Uşak Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi ve Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek bayramlaştı.

Öğretmenevi'nde yapılan il protokolü bayramlaşma töreninde konuşan Vali Seddar Yavuz, "Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyor; Bayramın, Milletimize ve tüm İslam Alemine hayırlara, birlik ve beraberliklere vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Bayramlaşma törenine, Vali Seddar Yavuz, Uşak Milletvekili İsmail Güneş, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Yalçın, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ile daire müdürleri katıldı.

Vali Seddar Yavuz bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada "Bayramlar bizleri birbirimize yaklaştıran, küçüğü ve büyüğüyle mutlu olduğumuz, uzaktan yakından gelenlerle sevindiğimiz, tüm gözlerin birkaç gün de olsa hep birlikte güldüğü, yüzlerde tebessümün çoğaldığı günlerdir. Bununla birlikte yeryüzünün değişik yerlerinde özellikle İslam coğrafyası üzerinde oynanan oyunlar ve akan kan ve gözyaşının dinmesi en büyük temennimizdir. İşte o zaman bayramlar gerçek birer bayram olacaktır. Topraklarımızda misafir ettiğimiz Türkiye'nin gücüne ve himayesine sığınan 1,5 milyona yakın mağdur ve masum siviller de bize emanettir bizim kardeşimizdir. Bizler büyük bir geçmişe ve köklü bir medeniyete sahip bir millet olarak; gerek mensubu bulunduğumuz din gerekse sahip olduğumuz medeniyet algısıyla, yeryüzünde barışın, huzur ve istikrarın kaynağı olmaya devam edeceğiz." dedi.

Vali Yavuz "Tüm vatandaşlarımızın ve sınırlarımızın ötesinde kalbi bizimle birlikte atan tüm kardeşlerimizin birlik ve beraberlik içinde, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesini diliyor; en içten duygularımla Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum" dedi.

Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki heyet, bayramlaşma töreninin ardından sevgi ve çocuk evleri, Huzurevi ve Uşak Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, İl Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü ile Uşak Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Selda Yavuz Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title