Haberler

Uşak'ta Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentsel dönüşümle ilgili Ramazan Bayramı sonrası sonuç odaklı çalışmalar yürütüleceğini belirtti.

Huzur Park'ta basın mensuplarıyla biraraya gelen Cahan, kentteki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kent Park ve kentsel dönüşümle ilgili ilerleyen günlerde somut adımlar atılacağını ifade eden Cahan, 19-20 Ağustos tarihlerinde kentsel dönüşüm ihalelerinin yapılacağını, 2 yıl içinde Türkiye'ye örnek olacak bir projenin tamamlanmış olacağını söyledi.

Kent Park projesinin ilgili bakanlıklar bazında takibinin devam ettiğini dile getiren Cahan, "Ramazan Bayramı'ndan sonra sonuç odaklı çalışmalarımız olacak. Hep birlikte artık somut adımlar atıldığını göreceksiniz. Kentteki trafik ve yeşil alan sorununu çözeceğiz ve aynı zamanda esnafın da gelirinin uzun vadede artmasını sağlayacağız" dedi.

Toplantıya katılan AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım da Kent Park ve kentsel dönüşümle yeni bir Uşak'ın doğacağını ifade etti.

Kent Park için bakanlıklar nezdinde çalışmaların son aşamasına geldiklerini, bölgedeki okulların taşınması için yer tahsislerinin yapıldığını anlatan Yıldırım, yeni okul projelerinin gündemde olduğunu kaydetti. - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Türkiye Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title