Haberler

Uşak'ta Kar Alarmı (2)

Eşme'de OKULLAR YARIN DA TATİL Uşak Valisi Seddar Yavuz, Eşme ilçesinde ilk ve orta dereceli okullar ile kent genelinde taşımalı eğitim yapılan okulların 7 Ocak Çarşamba günü de bir gün süreyle tatil edildiğini açıkladı.

Eşme'de OKULLAR YARIN DA TATİL

Uşak Valisi Seddar Yavuz, Eşme ilçesinde ilk ve orta dereceli okullar ile kent genelinde taşımalı eğitim yapılan okulların 7 Ocak Çarşamba günü de bir gün süreyle tatil edildiğini açıkladı. Vali Yavuz, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumları bugün için bir gün süre ile tatil edilmişti. Bugün yaptığımız değerlendirme sonucunda; Eşme ilçemizde ilk, ortaokul ve liselerin 7 Ocak Çarşamba günü bir gün süre ile tatil edilmesine, ilimiz genelinde ise ilçeler dahil taşıma merkezi okulların da aynı kapsamda bir gün süre ile tatil edilmesine karar verilmiştir. Bunun dışında kalan yerleşim yerleri ve okullarda eğitim ve öğretime devam edilmesi gerekmektedir" dedi. - Yavuz

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eşme Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title