Haberler

Uşak'ta Kalp Ameliyatları İçin Geri Sayım

Uşak Devlet Hastanesi'nde yakın zamanda kalp ameliyatları yapılacağı bildirildi.

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nden yapılan açıklamada, Uşak Devlet Hastanesi'nde kalp ameliyatlarının yapılması için Sağlık Bakanlığı'ndan izin alındığı, kalp, damar cerrahi ünitesinin kurulması için İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile koordinatör hastane olarak çalışma yapıldığı belirtildi.

Bir heyetle Uşak Devlet Hastanesi'nde inceleme yapmak üzere kente gelen İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Doktoru Prof. Dr. Ali Gürbüz, Uşak Devlet Hastanesi'nin kalp damar ameliyatlarının yapılması için fiziki donanım ve uzman personel yönünden yeterli olduğunu belirterek, üniversite olarak Uşak Devlet Hastanesi'ne kurulum aşamasının her safhasında yardımcı olacaklarını ifade etti.

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı da yakın bir zamanda Uşak Devlet Hastanesi'nde kuracakları kalp damar cerrahi ünitesi sayesinde by- pass ameliyatları ve kalp anjiyosunu hastane bünyesinde gerçekleştireceklerini açıkladı.

Uşak Devlet Hastanesi'ni bölgenin en büyük hastanesi yapmayı hedeflediklerini aktaran Atlı, sağlıkta kaliteli hizmetten ödün vermeden ilerlemeyi sürdüreceklerini dile getirdi. - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

Sağlık Bakanlığı Çelebi İzmir Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title