Haberler

Uşak'ta Ferhat Göçer Rüzgarı

Uşak’ta ilk defa sahne alan Ferhat Göçer yaklaşık 50 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

Uşak'ta ilk defa sahne alan Ferhat Göçer yaklaşık 50 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde bir konuşma yapan Başkan Cahan kent tanıtımı için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Uşak Valiliği, Uşak Belediyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında gerçekleşen Uşak Tanıtım günlerinin açılış konserinde Sanatçı Ferhat Göçer sahne aldı. Yaklaşık 50 bin kişinin izlediği konser büyük beğeni kazandı. Uşak Tanıtım Günleri açılış konserine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Uşak Valisi Seddar Yavuz, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yusuf Yalçın, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaptı. "Kentin tantımını önemsiyoruz" diyerek sözlerine başlayan Başkan Cahan, tanıtım ile Uşak'ın birçok kazanım elde edeceğine inandıklarını belirtti. Tanıtım faaliyetlerinin ise profesyonel bir şekilde gerçekleşmesi gerektiğine dikkat çeken Cahan,"Kentlerin ve değerlerinin en iyi şekilde tanınması için geniş çaplı ve kurumsal bir tanıtım atağına ihtiyaç vardır. İlimiz bugüne kadar bu konuda talihsizlikler yaşamıştır. Birçok değeri olmasına rağmen değerleri yeterince tanıtılmamıştır. İşte bizler bu durumu değiştirmek için harekete geçtik. Üç kurum işbirliği içinde bu yıl ilk defa böylesine geniş katılımlı bir etkinlik yapıyoruz. Bu organizasyonu her yıl düzenleyerek zamanla fuar mahiyetine dönmesini istiyoruz. İşte bu çalışmalar Uşak'ın değerlerini en iyi yerlere getirecektir" dedi.

Gecenin sonunda sanatçı Ferhat Göçeree Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak kilimi takdim etti. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurullah Cahan Ferhat Göçer Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title