Haberler

Uşak'ta Bulunan Cesedin Kimliği Tespit Edildi

Güncelleme:

Uşak'ta 24 Kasım Pazar günü merkeze bağlı Sorkun köyü sınırları içerisinde ölü bulunan erkek cesedinin Birhan Dinçer'e ait olduğu tespit edildi.

Uşak'ta 24 Kasım 2013 Pazar günü merkeze bağlı Sorkun köyü sınırları içerisinde köy yolu üzerinde ölü olarak bulunan yarı çıplak erkek cesedinin 34 yaşındaki Birhan Dinçer'e ait olduğu tespit edildi.

Uşak Jandarma ekipleri tarafından yapılan titiz çalışma sonucu kimliği belirsiz erkek cesedine ait fotoğrafların Genel Bilgi Toplama Sistemi (GBT) arşivlerinde bulunan arşiv fotoğraflar ile karşılaştırılması sonrasında benzer fotoğraflardan yola çıkan güvenlik güçleri arşiv fotoğraflarından belirlediği bir kişinin Sivaslı İlçesi Ketenlik köyünde oturan ailesine ulaştı.

Kimliği belirsiz cesedin kimlik tespiti için baba, anne ve ağabey Dinçer'e gösterilen fotoğraflardan yapılan teşhis sonrasında, ölen kişinin 34 yaşındaki Birhan Dinçer'e ait olduğunu belirledi.

Birhan Dinçer'in bir deri fabrikasında çalıştığı ve Uşak Merkez Atatürk Mahallesi'nde yalnız yaşadığı bilgisine ulaşıldı. Jandarma cinayet olayının aydınlatılması için çok yönlü çalışma başlattı. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivaslı Sorkun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title