Haberler

Uşak'ta 'Bir Şubat Evi' İsimli Tiyatro Sergilendi

Uşak Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında "Bir Şubat Evi" isimli tiyatro sergilendi.

Atatürk Kültür Merkezinde sergilenen tiyatro oyunununda 28 Şubat süreci ve sürecin getirdiği dramatik sonuçları kara komedi olarak ele alındı.

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Görgülü oyun öncesi yaptığı açıklamada, yapılan etkinliklerle sanatı sevdirmenin yanında geçmişe de ışık tutacaklarını söyledi.

Belediye olarak kültür ver sanat etkinliklerine ara vermeden devam edeceklerini anlatan Görgülü, "Hem sanatın tüm dallarını icra edeceğiz, hem de geçmişimize ışık tutacağız. Bugün güzel bir tiyatro oyunuyla sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattık. Belediyemiz sanatın ve sanatçının dostu bir kuruluş olma yolunda etkinliklerini sürdürmektedir. Bugün de bu bağlamda güzel bir oyunu sergilemenin mutluluğunu yaşadık. Oyunumuz 28 Şubat sürecinde yaşanan olayları etkili bir dille anlatmaktadır. Bu vesileyle geçmişimizde yaşadığımız üzücü olayları sanatsal çerçevede aktarmış olduk" dedi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

28 Şubat Uşak Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title