Haberler

Uşak'ta Anne Dehşeti: 1 Ölü, 1 Yaralı

Uşak’ta cinnet geçirdiği öne sürülen kadın bir evladını öldürdü bir evladını da ağır yaraladı.

Uşak'ta cinnet geçirdiği öne sürülen kadın bir evladını öldürdü bir evladını da ağır yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Uşak merkez Yeniköy'e bağlı Dumanlar Mahallesi'nde Fatma D. (53) isimli kadın, bilinmeyen bir sebeple sabah saatlerinde av tüfeği ile ilk olarak kızı Güler D.'ye (18) ardından oğlu Hüseyin D.'ye ateş etti. Sonra eşi Nuri D'ye ateş etmek isterken adam eşinin elinden tüfeği alarak etkisiz hale getirdi. Cinnet geçirdiği öne sürülen kadın olayın ardından dağlık alana doğru kaçtı. Çocuklardan Güler D. olay yerinde hayatını kaybederken, oğul Hüseyin D. ise ağır yaralı olarak önce Salihli Devlet Hastanesi'ne ardından İzmir Behçet Uz Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı. Hüseyin D.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

JANDARMA TARAFINDAN YAKALANDI

Fatma D. ise kısa sürede jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Hayatını olay yerinde kaybeden Güler D.'nin otopsisi olay yerine gelen ekiplerce yapılırken cenazesi gün içinde toprağa verileceği öğrenildi.

Olay yerinde jandarma ve savcı incelemelerini sürdürürken acılı baba olayı şu şekilde anlattı:

"Dün tarlamızda çalıştık eve geldik. Eşim sabah erken uyanmış ocağı yakmış, bende neden yakıyorsun daha erken dedim kendisine. Bunu dememle beraber evin içinde tüfek sesi duydum. Kalktım baktım oğlum Hüseyin'den kanlar akıyordu. Sonra kızım Güler aklıma geldi, çıktım ona baktım onu da vurmuş. Sonra eşim tüfeği bana yöneltti, bende yatağa iterek tüfeği aldım, evde kaçtı gitti."

Aile yakınları ise Fatma D.'nin akli dengesinin yerinde olmadığını bununla beraber tedaviyi de kabul etmediğini dile getirdi. Fatma D.'nin Diyarbakır'da orduda görev yapan büyük oğlunun evlenememe sebebi olarak yanında olan oğlu ve kızını sebep gördüğü için böyle bir şey yaptığını, geçmiş zamanlarda bu konuyu bir çok kişiye söylediğini ifade ettiler.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeniköy Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title