Haberler

Uşak'ta 7 Tutuklama

darbe girişimi ardından Uşak'ta başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 9 kişiden 7'si tutuklandı.

darbe girişimi ardından Uşak'ta başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 9 kişiden 7'si tutuklandı.

Darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, Uşak merkez ve ilçelerinde görevli 5 öğretmen ile Uşak merkezde ve Banaz İlçesi'nde yayın yapan 2 gazetenin sahibi olan 2 işadamı ve eşlerini gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki  sorgulamaları tamamlanan 9 kişi adliyeye sevk edildi. Adliyede ifadesi alınan şüphelilerden gazete sahibi M.K. ve diğer şüphelilerden H.P. serbest bırakılırken 'FETÖ'ye üye olmak, örgüte yardım sağlamak ve örgüt adına para toplamak' suçlarından mahkemeye sevk edilen Abdullah Yeşil ile eşi Eda Yeşil, Banaz İlçesi'ndeki bir yerel gazetenin imtiyaz sahibi Uğur Atman, öğretmenler Muhammet Tokak, Hüdaver Güler, Ali Karahan ve Alperen Adil Akın tutuklandı. - Uşak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Yeşil Banaz Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title