Haberler

Uşak'ta 39 Bin 500 Paket Kaçak Sigara

Uşak'ta 39 bin 500 paket kaçak sigara Uşak'ta şüphe üzerine durdurulan bir otomobil ve saman yüklü kamyonda arama yapan polis 39 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Uşak'ta 39 bin 500 paket kaçak sigara

Uşak'ta şüphe üzerine durdurulan bir otomobil ve saman yüklü kamyonda arama yapan polis 39 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı, 1 kişi tutuklandı.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, dün Ankara- Uşak Karayolu üzeri Uşak Şeker Fabrikası Kavşağı'nda uygulama noktası oluşturdu. Polis, birlikte hareket ettikleri değerlendirilen bir otomobil ve saman yüklü kamyonu şüphe üzerine durdurdu. Ekipler tarafından araçlarda yapılan aramada, 39 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken S.K (52), N.K.(52), M.D.(44) ve NK.(48) gözaltına alındı. Yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.D. tutuklanırken, diğer 3 şahıs serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title