Haberler

Uşak Şarkıları Engel Tanımadı

Şarkıları engel tanımadıEngellerin aşıldığı renkli konserUŞAK'da iki kolu eksik doğan ve tek hayali biyonik kol olan 33 yaşındaki İsa Songür, yerel şarkıcılar Mutlu Keklik ve Ufuk Çakır ile birlikte halk konserinde müzikseverlerle buluştu.

Şarkıları engel tanımadı

Engellerin aşıldığı renkli konser

UŞAK'da iki kolu eksik doğan ve tek hayali biyonik kol olan 33 yaşındaki İsa Songür, yerel şarkıcılar Mutlu Keklik ve Ufuk Çakır ile birlikte halk konserinde müzikseverlerle buluştu. Birbirinden güzel şarkılar dinleyen müzikseverler, keyifli dakikalar geçirdi.

Uşak Belediyesi'nin sponsorluğunda engelli şarkıcı İsa Songür, yerel sanatçılar Mutlu Keklik ve Ufuk Çakır ile halk konseri verdi. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konseri; AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Uşak Valiliği ile Uşak Belediyesi'ne destekleri için teşekkür eden İsa Songür, "Bugün burada engelli kardeşlerimizin hayata küsmemesi adına güzel bir projeyi hayata geçirdik. Hiçbir engelli kardeşim yaşamdan uzaklaşmamalı ve kendilerini hayattan soyutlamamalıdır. Tam tersine hayata dört elle bağlanmalıdır. İşte o zaman aşılamayacak engel yoktur. Bugün hayatımı değiştirmek ve biyonik bir kola kavuşmak adına çıktığım yolda emin adımlarla sonuca gidiyorum. Bu yolda bana destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Cahan ise "Uşaklı engelli sanatçımız İsa Songür, hayatı boyunca çektiği bütün sıkıntılarına rağmen hayattan kopmayarak başarılı işlere imza atmıştır. Biz de bu azimli davranışa belediye olarak destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Engellerin aşılması adına vatandaşlarımızın tüm projelerine her zaman açık olacağız. İsa Songür kardeşime ve yerel değerlerimiz olan Mutlu Keklik ve Ufuk Çakır'a da bu unutulmaz gecede bizlerle birlikte oldukları için teşekkür ediyorum" dedi.

Engelli şarkıcı İsa Songür, gecenin sonunda Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a çıkardığı albümünü imzalayıp hediye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nurullah Cahan Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title