Haberler

Uşak - DP Lideri Uysal Ülke Nefes Alamaz Hale Geldi

DP Lideri Uysal Ülke nefes alamaz hale geldi DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, seçim çalışmalarını kapsamında geldiği Uşak'ta hükümeti eleştirdi.

DP Lideri Uysal Ülke nefes alamaz hale geldi

DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, seçim çalışmalarını kapsamında geldiği Uşak'ta hükümeti eleştirdi. Uysal, ülkenin, hukuksuzluk ve yolsuzluk yüzünden nefes alamaz hale geldiğini savundu. Uşak'ta parti otobüsüyle şehir turu atan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, ardından parti binasını ziyaret etti. Partilileriyle sohbet eden Uysal, ülkenin içinde bulunduğu durumla ilgili açıklamalar yaptı. Hukuksuzluk ve yolsuzluk yüzünden ülkenin nefes alamaz hale geldiğin öne süren Uysal, Bu büyük ülke yeniden, insanını hür bir şekilde, refah içerisinde yaşatabilecek imkanlara sahiptir. Ülkemizin, gençlerimizin, kadınlarımızın geleceğine endişe duyduğu bir iklimde, birilerinin kendi çocuklarına imkanlar yarattığı, birilerinin milyar dolarları evlerinde sakladığı siyasetçilerin olduğu bu ülkede, ayakkabı kutularında milyon dolarları saklayan bir ülkede biz diyoruz ki Yeniden hak düzeni, yeniden eşit fırsatlara sahip bir Türkiye istiyoruz. Bunun için de önce siyaset değişecek sonra Türkiye değişecek. İşlemeyen bu düzeni, yağma ve rantiye düzenini yerle bir etmek adına milletimizin iradesiyle daha güçlü bir temsiliyeti arıyoruz dedi. 2008 ile 2014 arasında Türkiye ile aynı kategoride olan ülkelerin yüzde 5.9 büyüdüğünü, ancak ülkenin bu dönem 3.3 büyüme seviyesinde kaldığını kaydeden Uysal, sözlerine şöyle devam etti Krizi bahane edenlerin bu gerçeği perdeleme imkanı yoktur. Bugün katrilyonları çerez parası diyerek dalga geçen maliye bakanları, bugün milyar dolarları evinde saklayan Cumhurbaşkanlığı hüviyetini, vasıflarını yanlış değerlendirerek kendi hüviyetine saygı duymayan, sorumsuzluk ilkesini yanlış anlayarak sorumsuz tavır ve sözlerle Türkiye'de insanımız üzerindeki kur yükünü artıran bu çarpık anlayışın, milletimiz defterini dürmek durumundadır.

'TÜRKİYE'DE HUKUK VE GELİR ADALETİNDEN BAHSEDEMEYİZ'

Ülkede özelleştirilen kamu yatırımlarına da değinen Uysal, Birilerinin 'Onlar konuşur AKP yapar' dediği noktada biz diyoruz ki 'Demokratlar yapar, bu zalim iktidar satar.' Anadolu'nun Timur istilasından sonra gördüğü en büyük yağma hareketi, 12 yıldır Türkiye'de ganimet paylaşırcasına bir yanda devletin kurumlarını öte tarafta bu milletin birikimlerini yağma etmişlerdir. Türkiye'de hukuk ve gelir adaletinden bahsedemeyiz. Türkiye'de her bakan değişimi ile eğitim politikasının değiştiği noktada ailelerin evlatlarının geleceğinden endişe ettiğini biliyoruz. DP olarak Kampüs Okullar projemizle Türkiye'yi yeni bir milli eğitim politikasına, milli tarım politikasına kavuşturarak, alınterinin karşılığını alacak esnaf ve çiftçileri ile mutlu ve müreffeh bir ülkeyi yeniden kurabiliriz dedi. Uysal daha sonra Uşak'ın Sivaslı ilçesine geçerek partililerle görüştü. Ardından Ankara'ya döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gültekin Uysal Türkiye Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Ziraat Kupası Yarı Final Tek Maç mı, İki Maç mı? İşte Detaylar 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title